Dekker Verhuur
Over het bedrijf:

Dekker Verhuur zet in op specialisatie

Dekker Verhuur (www.dekker-verhuur.nl) zet steeds meer in op specialisatie. De vestiging in Harderwijk gaat zich volledig toeleggen in hoogwerker verhuur. De nieuwe site www.dekkerhoogwerkerverhuur.nl is in de lucht in gegaan. “Door te specialiseren kunnen we nog meer kwaliteit leveren. Met onze hoogwerker vloot van veertig knikgiek-, telescoop-, schaar-, spin- en masthoogwerkers én onze kennis van werken op hoogte hebben we een uitstekend product”, geeft directeur René Dekker aan bij de lancering van de nieuwe website.

Rond de eeuwwisseling was Dekker Verhuur het eerste verhuurbedrijf in Harderwijk. Inmiddels hebben zich in het havenstadje aan het IJsselmeer meerdere verhuurbedrijven gevestigd. Met de specialisatie wil Dekker Hoogwerker Verhuur zich in Harderwijk onderscheiden.

De andere vestiging van Dekker Verhuur, in Nunspeet, is specialist in machine- en evenementen verhuur met als specialisatie mobiele toiletgebouwen. Voor steigers heeft Dekker Verhuur haar eigen montage en demontage service. Een team van specialisten zorgt voor een professionele en veilige opbouw zodat er veilig op hoogte gewerkt kan worden. (www.dekker-steigers.nl)

Het bedrijf uit Nunspeet levert zowel de apparatuur als alle randvoorwaarden. René Dekker: ”Door de mobiele toiletunits, mobiele badkamers en steigers turnkey op te leveren, ontzorgen we onze klanten zoveel mogelijk.” Daarin gaat het bedrijf zo ver dat het bijvoorbeeld turnkey oplossingen biedt in gebieden waar geen voorzieningen beschikbaar zijn.

contactpersoon:

Adres:
Marconiweg 22b
8071 RA Nunspeet
Telefoonnummer:
0341 - 25 87 06
E-mailadres:
info@dekker-verhuur.nl
Website:
Dekker Verhuur

Wil je ook lid worden?

Wil je in contact komen met verhuurbedrijven, je naamsbekendheid vergroten en up-to-date blijven over de ontwikkelen in de verhuurbranche? Dan is Verhurend Nederland hét platform om je bij aan te sluiten.