Dryfast
Over het bedrijf:

Dryfast is opgericht in 1995 en heeft zich in 21 jaar tijd ontwikkeld tot gerespecteerd en betrouwbare partner voor o.a. verhuur bedrijven en de handel. Tevens leveren wij ook direct aan bedrijven die actief zijn in de brand- en waterschade en lekdetectiemarkt.

De product range van Dryfast bestaat uit (bouw)drogers, elektrische heaters, ventilatoren en produkten op het gebied van stofbeheersing. Uiteraard ontbreekt ook (lekdetectie – vocht-) meetapparatuur  niet aan ons programma.

De produkten die wij voeren zijn toegespitst op de branche waarin deze gebruikt worden, voor de verhuur betekend dit, kwaliteits  produkten met een lange levensduur en weinig uitval.

Om de levensduur van onze produkten ook te kunnen waarborgen, bieden wij onze klanten trainingen aan op het gebied van onderhoud van de apparatuur.

Gerichte produkt kennis, naast onderhoud, is minstens zo belangrijk. Een juiste advisering van de gebruikers door verhurend/verkopend personeel is essentieel om onze produkten tot z’n recht te laten komen, om dit te kunnen bereiken zal er dus geïnvesteerd moeten worden in training/opleiding van personeel.

Dryfast biedt ook op dit gebied alle mogelijkheden. Wij verzorgen trainingen op het vlak van bouwdroging in combinatie met ventilatie en verwarming en het steeds actueler worden onderwerp; stofbeheersing. Tijdens deze trainingen wordt er dieper ingegaan op de juiste toepassing  van de produkten.

Kortom Dryfast is meer dan alleen een handelsonderneming, service en aandacht zijn wat ons betreft onlosmakelijk verbonden met elkaar.

Wij zijn klaar voor een langdurige samenwerking, u ook?

contactpersoon:

Adres:
Kreekweg 22
3133 AZ Vlaardingen
Telefoonnummer:
010-4261410
E-mailadres:
info@dryfast.nl
Website:
Dryfast

Wil je ook lid worden?

Wil je in contact komen met verhuurbedrijven, je naamsbekendheid vergroten en up-to-date blijven over de ontwikkelen in de verhuurbranche? Dan is Verhurend Nederland hét platform om je bij aan te sluiten.