Pon Energy Rental BV
Over het bedrijf:

Pon Energy Rental BV

Pon Energy Rental biedt verhuuroplossingen voor stroomvoorziening en klimaatbeheersing. Wat onderscheidt ons nu precies van andere verhuurbedrijven die energieoplossingen aanbieden? We zijn uniek vanwege de energie en betrokkenheid van onze mensen. Met deze energie gaan we altijd op zoek naar de beste oplossing voor u. Wij denken graag mee in elke uitdaging.

We verhuren een uitgebreid en modern assortiment aan generatoren, transformatoren en loadbanks. Ook voor zowel verwarming als koeling (op water of op luchtbasis) en volledige temperatuurbeheersing, kan onze klant kiezen uit een groot verhuurassortiment, zoals luchtverwarming, warmwatersystemen, luchtkoelers, chillers, koeltorens, heatpumps of luchtbehandelingskasten.

Electriciteit, warmte, koeling… Onze klanten kunnen geen moment zonder. Dus leveren wij 24 uur per dag professionele service, 365 dagen per jaar.

Pon Energy Rental is onderdeel van Pon Holdings en heeft vestigingen in Nederland, België en Noorwegen.

contactpersoon:

Hans Bleijenbergh – Sales Manager Benelux
hans.bleijenbergh@ponenergyrental.com

Adres:
Hallenstraat 16
5531 AB Bladel
Telefoonnummer:
+31 497 532 500
E-mailadres:
info@ponenergyrental.com
Website:

Wil je ook lid worden?

Wil je in contact komen met verhuurbedrijven, je naamsbekendheid vergroten en up-to-date blijven over de ontwikkelen in de verhuurbranche? Dan is Verhurend Nederland hét platform om je bij aan te sluiten.