Energyst Rental Solutions B.V.
Over het bedrijf:

Energyst Rental Solutions BV

Energyst Cat Rental Power is een organisatie die turnkey verhuuroplossingen biedt voor energievoorziening en temperatuurbeheersing. Energyst is een joint venture van Caterpillar en haar dealers. ’s Werelds toonaangevende producent van diesel- en aardgasmotoren, industriële gasturbines en apparatuur voor de bouw en mijnbouw.

Energyst heeft voor iedere stroomoplossing de juiste Caterpillar aggregaat generator. Vanaf een 135 kVA aggregaat tot complete multi-megawatt installaties. Energyst verhuurt een uitgebreid en modern assortiment aan aggregaten, generatoren, stroomvoorzieningen, transformatoren, loadbanks, verdeelinrichtingen en kabels.

Ook voor alle vormen van temperatuurbeheersing biedt Energyst de juiste verhuuroplossing. Voor zowel verwarming als koeling (op water of op luchtbasis) en volledige temperatuurbeheersing, kan de klant kiezen uit een groot scala aan middelen, zoals luchtverwarming, warmwatersystemen, luchtkoelers, chillers of luchtbehandelingskasten. In te zetten voor o.a. events, kantoren, bouwplaatsen of industriële processen.

Energie, warmte, koeling… onze klanten kunnen geen moment zonder. Dus leveren wij 24 uur per dag professionele service, 365 dagen per jaar. Waar ook ter wereld.

 

Contactpersoon:
Adres:
Hallenstraat 16
5531 AB Bladel
Telefoonnummer:
+31 497 532 500
E-mailadres:
info.nl@energyst.com
Website:
energyst

Wil je ook lid worden?

Wil je in contact komen met verhuurbedrijven, je naamsbekendheid vergroten en up-to-date blijven over de ontwikkelen in de verhuurbranche? Dan is Verhurend Nederland hét platform om je bij aan te sluiten.