Energyst Rental Solutions B.V.
Over het bedrijf:

Energyst Rental Solutions BV

Energyst CAT Rental Power biedt verhuuroplossingen voor stroomvoorziening en klimaatbeheersing. Wat onderscheidt ons nu precies van andere verhuurbedrijven die energieoplossingen aanbieden? Energyst is uniek vanwege de energie die onze mensen meebrengen. We noemen het dan ook REAL ENERGY! Met deze energie gaan we altijd op zoek naar de beste oplossing voor u. Wij denken graag mee in elke uitdaging.

We verhuren een uitgebreid en modern assortiment aan generatoren, transformatoren en loadbanks. Ook voor zowel verwarming als koeling (op water of op luchtbasis) en volledige temperatuurbeheersing, kan onze klant kiezen uit een groot verhuurassortiment, zoals luchtverwarming, warmwatersystemen, luchtkoelers, chillers, koeltorens, heatpumps of luchtbehandelingskasten.

Electriciteit, warmte, koeling… onze klanten kunnen geen moment zonder. Dus leveren wij 24 uur per dag professionele service, 365 dagen per jaar.

Energyst is onderdeel van Pon en heeft vestigingen in Nederland, België en Noorwegen.

contactpersoon:

Hans Bleijenbergh – Sales Manager Benelux
hans.bleijenbergh@energyst.nl

Adres:
Hallenstraat 16
5531 AB Bladel
Telefoonnummer:
+31 497 532 500
E-mailadres:
info@energyst.nl
Website:
energyst

Wil je ook lid worden?

Wil je in contact komen met verhuurbedrijven, je naamsbekendheid vergroten en up-to-date blijven over de ontwikkelen in de verhuurbranche? Dan is Verhurend Nederland hét platform om je bij aan te sluiten.