Eqin
Over het bedrijf:

EQIN is uw partner voor Equipment en Welding Solutions. Met meer dan 15 vestigingen in Nederland, België en Duitsland bieden wij internationale dekking.

Bij EQIN geloven wij dat ónze kennis de sleutel is om industriële professionals en bedrijven te laten excelleren in hun vakgebied en te laten groeien in hun sector. Met passie en bevlogenheid realiseren wij veilige, duurzame en innovatieve oplossingen voor de complexe industriële uitdagingen van onze partners.

We’ve got the Solution!

Equipment Solutions
EQIN biedt oplossingen op maat met een uitgebreid verhuurassortiment van industrieel materieel en serviceconcepten die u optimaal laten functioneren. Tijdelijke industriële oplossingen in de vorm van stroom, licht, lucht, lassen en gereedschappen. Ons assortiment materieel en consumables is voortdurend in beweging.

Welding Solutions
EQIN is de Fronius laspartner in Nederland en België. We bieden een hoogwaardig assortiment aan voor alle lastechnische toepassingen. Bij EQIN kunt u terecht voor Fronius Weldng Equipment van de beste kwaliteit en volledig afgestemd op uw situatie.

Service Solutions
We gaan verder dan reguliere verhuur en verkoop. EQIN levert totaaloplossingen en serviceconcepten op maat voor projecten en turnarounds: projectmanagement, toolmanagement, warehousing en on-site services. Met onze Inhouse Services gaan we nog een stap verder. We zorgen voor een continue aanwezigheid op uw site. Dit stelt ons in staat ook het dagelijks beheer uit te voeren en met een voorzieningsplan equipment en voorzieningen optimaal af te stemmen op het onderhoudsplan van uw organisatie.

contactpersoon:

Erwin Claus (CEO)

Adres:
Hoofdkantoor Eqin
Theemsweg 2
Havennummer 5101
3197 KM Rotterdam (Botlek)
Telefoonnummer:
0800 837 48 73
E-mailadres:
info@eqin.eu
Website:

Wil je ook lid worden?

Wil je in contact komen met verhuurbedrijven, je naamsbekendheid vergroten en up-to-date blijven over de ontwikkelen in de verhuurbranche? Dan is Verhurend Nederland hét platform om je bij aan te sluiten.