Erniso BV
Over het bedrijf:

ERNISO BV is dealer van Den-Jet, Idrobase en Sibilia (22 kw elektro motor) Nederland waardoor wij de volgende services kunnen aanbieden om een ecosysteem dat bestaat uit producten, accessoires, reserveonderdelen en diensten. Een assortiment dat in staat is om te voldoen aan alle behoeften op het gebied van reiniging, sanitaire voorzieningen en desinfectie, verneveling, koeling, tuinmeubilair en stof- en geurbestrijding.
Een onvervangbare hulpbron bij het schoon en leefbaar maken van binnen- en buitenruimtes.

Heeft u tijdelijk een industriële (heetwater) hogedrukreiniger, stofzuiger, bouwstofzuiger of een Fog maker nodig, bijvoorbeeld vanwege een periodieke schoonmaak of een tijdelijke klus waarbij veel stof vrijkomt? Dan kunt u bij ERNISO BV een geschikte industriële hogedruk, stofzuiger of een Fog maker huren! Wij beschikken over een zeer uitgebreid verhuurprogramma aan industriële hogedruk en stofzuigers met een grote diversiteit aan jonge modellen en uitvoeringen, welke geschikt zijn voor de meest uiteenlopende toepassingen. Ons assortiment verhuur industriële (heetwater) hogedrukreiniger  en stofzuigers biedt de hoogste technische zekerheid en veiligheid en kan ingezet worden in de meest uiteenlopende industrieën.

Voor elk type reiniging, stof of restmateriaal is een geschikte industriële hogedruk,  stofzuiger of een Fog maker te huur.

contactpersoon:

Tim Niemietz & Ibrahim Erkalem

Adres:
Van Het Hoffstraat 37
2991 XP Barendrecht
Telefoonnummer:
0180-203123
E-mailadres:
info@erniso.com
Website:

Wil je ook lid worden?

Wil je in contact komen met verhuurbedrijven, je naamsbekendheid vergroten en up-to-date blijven over de ontwikkelen in de verhuurbranche? Dan is Verhurend Nederland hét platform om je bij aan te sluiten.