ESG Company
Over het bedrijf:

Wij zijn ESG Company. Onze missie is om bedrijven te helpen hun duurzaamheidrapportage in te richten op een snelle, betaalbare manier. Wij geloven dat bedrijven zélf het beste in staat zijn om te bepalen hoe ze met duurzaamheid omgaan. Daarom bieden wij geen eindeloze dure consultants, maar direct praktisch toepasbare oplossingen.

Het ESG Company team heeft jarenlange ervaring met implementatie van duurzaamheidsrapportages in grote en kleine bedrijven. Wij laten je zien wat direct werkt, wat de valkuilen zijn en hoe je onnodige kosten kunt vermijden.

Wij merken dat onze klanten veel vragen hebben rond de nieuwe, complexe, Europese wetgeving. Wij helpen inzicht te scheppen over de regels, waar te starten met de toepassing ervan en welke impact dit heeft op jouw bedrijf in termen van kosten, processen en producten. Bovenal willen wij jou laten ervaren op welke manier verduurzaming positief kan bijdragen aan de lange termijn waarde van jouw bedrijf. Ervaar onze concrete aanpak, gebruik onze ESG management software en maak direct impact.

Waarom is het belangrijk dat je duurzaamheid rapporteert?

  • Per 1 januari 2024 geldt binnen de EU regelgeving die grote bedrijven verplicht te rapporteren over duurzaamheid.
  • Door de ketenverantwoordelijkheid in de EU wetgeving, krijgt het mkb ook snel te maken met rapporteren over verduurzaming. Voldoen mkb-ers niet aan de duurzaamheidseisen van deze grote bedrijven, dan bestaat er een reële kans dat zij als leverancier op termijn van de leverancierslijst wordt geschrapt.
  • Banken & investeerders (die vanuit Europese wetgeving daartoe verplicht zijn), zullen vragen om aantoonbare duurzaamheidsactiviteiten. Wanneer een bedrijf daarover niet kan rapporteren zal de toegang tot kapitaal duurder worden, zo niet onmogelijk op termijn.

Verduurzaming is dus cruciaal voor succesvol ondernemen op de korte én de lange termijn. Wij kunnen niet wachten om aan de slag te gaan, laten we samen een betere toekomst maken!

contactpersoon:

Jan van Doorn
06-55886815
jvandoorn@esgcompany.eu

 

Adres:
Corkstraat 46
3047 AC Rotterdam
Telefoonnummer:
06-55886815
E-mailadres:
jvandoorn@esgcompany.eu
Website:

Wil je ook lid worden?

Wil je in contact komen met verhuurbedrijven, je naamsbekendheid vergroten en up-to-date blijven over de ontwikkelen in de verhuurbranche? Dan is Verhurend Nederland hét platform om je bij aan te sluiten.