Forward Advocaten
Over het bedrijf:

Over het bedrijf
Forward Advocaten is een advocatenkantoor gevestigd in Tilburg en bestaat uit betrouwbare advocaten met een stevig karakter en flinke dosis ervaring! Wij helpen bedrijven en ondernemers deskundig en adequaat verder bij juridische vraagstukken. Dit doen we met gepassioneerde specialisten, die stevig in hun schoenen staan en transparant handelen vanuit specifieke branchekennis.
Naast het feit dat we u verder helpen en zaken niet loslaten voordat ze zijn opgelost, zorgen we op meerdere manieren voor verbinding. Zo brengen we onze verschillende netwerken graag bij elkaar en creëren hiermee voor u nieuwe (zakelijke) contacten.
We focussen met aparte teams op specifieke branches, verstaan daardoor de taal, waardoor we vanuit kennis over uw branche snel to-the-point kunnen komen met een passende oplossing.

contactpersoon:

Robin Schelvis

robin schelvis Forward Advocaten

Adres:
Docklands 1D
5026 SL Tilburg
Telefoonnummer:
088 - 600 78 00
E-mailadres:
r.schelvis@forwardadvocaten.nl
Website:
FORWARD Logo Advocaten-2016-01

Wil je ook lid worden?

Wil je in contact komen met verhuurbedrijven, je naamsbekendheid vergroten en up-to-date blijven over de ontwikkelen in de verhuurbranche? Dan is Verhurend Nederland hét platform om je bij aan te sluiten.