Fun-Pro Attractieverhuur + Events
Over het bedrijf:

Beste collega verhuurbedrijven,

Graag willen wij ons als trotse nieuwe lid even voorstellen. Fun-Pro is een familiebedrijf dat is gespecialiseerd in attractieverhuur en evenementen van klein tot groot, waarbij we al ruim 20 jaar diverse evenementen hebben aangevuld met attracties voor jong en oud. In 2020 hebben wij ons gehele assortiment vernieuwd, waarbij we nu continu blijven innoveren. Denk hierbij aan, mega stormbanen, waterspektakel, opblaasbare tenten/podiumwagens en meer.

De groei ambitie van Fun-Pro is hoog en daarom proberen wij ons assortiment ook continu aan te vullen met attracties. Wij zijn dan ook alleen op zoek naar de nieuwste en hoogst haalbare kwaliteit. Samen met ons team werken wij service & klantgericht, waarbij wij onze klanten zoveel mogelijk proberen te ontzorgen.

Ben je bezig met het plannen van een evenement en zoek je een partij voor de ontzorging van het evenement? Fun-Pro is de specialist in attractieverhuur en heeft al duizenden evenementen verzorgd. Onze vakspecialisten bouwen de locatie zorgvuldig, nauwkeurig en veilig op. Benieuwd wat Fun-Pro u te bieden heeft? Neem eens een kijkje op www.fun-pro.nl of bel ons op: 0485-362050 en anders stuur ons een berichtje en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Daarnaast zijn jullie natuurlijk ook van harte welkom voor een lekkere kop koffie en een gezellig gesprek.

Veel succes allemaal hopelijk tot snel!

contactpersoon:


Teun Hermans
tel: 06-52115933

Adres:
Boxmeerseweg 3
5835 AA Beugen
Telefoonnummer:
0485-362050
E-mailadres:
t.hermans@fun-pro.nl
Website:

Wil je ook lid worden?

Wil je in contact komen met verhuurbedrijven, je naamsbekendheid vergroten en up-to-date blijven over de ontwikkelen in de verhuurbranche? Dan is Verhurend Nederland hét platform om je bij aan te sluiten.