Gaaf! Verhuur – SG B.V.
Over het bedrijf:

Gaaf! verhuur is de grootste feestverhuurder van Rotterdam en omstreken! Al bijna 20 jaar, waarvan de laatste zeven jaar onder de naam Gaaf! verhuur zetten wij in op kwaliteit in het leveren van diverse feest-, sport & recreatie- en evenement-benodigdheden! Kortom een complete toeleverancier voor de attractieverhuurbranche in Regio Rijnmond en omstreken. Dit doen wij eveneens binnen de franchisemodules van Springkussenverhuur Nederland en Partytentverhuur Nederland.

Wij willen voornamelijk in Rotterdam de gave partner zijn voor zowel particulier als bedrijfsleven, zo werken we samen met diverse lokale gemeentelijke instanties, gerenommeerde bedrijven uit onder andere de Rotterdamse Haven en tevens zijn wij erg actief bij diverse sport- en speeltuinverengingen. Wij hebben diverse partnerschappen met onder andere meerdere clubs uit het betaald voetbal en trots zijn we op onze sponsorovereenkomst met o.a. Stichting het Vergeten Kind. Samen met onze klanten sparen we het gehele jaar door voor mooie maatschappelijke projecten welke mede dankzij onze klanten tot stand kunnen worden gebracht.

Of je opzoek bent naar een springkussen voor een verjaardagsfeest, een stormbaan voor de sportdag van school, tenten met licht & geluid of opzoek bent naar leuke activiteiten tijdens teambuilding dag op het werk! Gaaf! verhuur heeft de producten, kennis en verbindingen jouw dag compleet te maken! Bij Gaaf! verhuur kan je losse producten huren, producten door ons laten op- en afbouwen of zelfs onze ervaren collega’s inzetten als begeleidend personeel voor zo wel feest als catering!

contactpersoon:

Tycho van der Wiel
Erik Schoormans

 

Adres:
Handelsweg 81
2988 DB Ridderkerk
Telefoonnummer:
010-3032991
E-mailadres:
info@gaafverhuur.nl
Website:
Gaaf verhuur

Wil je ook lid worden?

Wil je in contact komen met verhuurbedrijven, je naamsbekendheid vergroten en up-to-date blijven over de ontwikkelen in de verhuurbranche? Dan is Verhurend Nederland hét platform om je bij aan te sluiten.