GrowingArt
Over het bedrijf:

Planten en bomen doen iets met mensen.
Dat geldt voor in huis, maar natuurlijk ook voor uw evenement, zowel binnen als buiten. Planten, bomen en bloemen zijn echte sfeermakers! GrowingArt heeft een zeer uitgebreid assortiment planten, bloemen en bomen voor elk voorkomend evenement voor binnen en/of buiten.
Onze planten worden gebruikt voor o.a. film/video opname, dance evenementen, personeelsfeesten, openingen en steeds vaker ook voor product presentaties.
In onze assortimentslijst vindt u alle gangbare soorten planten en bomen. Heeft u speciale wensen of staat uw gewenste plant of boom niet in de lijst, zeer grote kans dat wij het wel kunnen leveren!

GrowingArt bevindt zich in het hart van het Westland, wat in de volksmond ook wel de Glazenstad wordt genoemd. Hierdoor is er een uitgebreid netwerk ontstaan met een grote diversiteit aan kwekerijen van (import)planten, bloemen en bomen. De vestiging van GrowingArt bevindt zich nabij de bloemen- & plantenveiling en diverse groothandelscentra midden in de Greenpoort van Europa.

Na het afronden van de Middelbare Tuinbouwschool stapte Jeffrey Schulte in het groenteteelt bedrijf van zijn ouders. Na een aantal jaren schakelde het bedrijf over van groente- naar potplantenteelt. Rond dezelfde periode is ook het bedrijf GrowingArt Planten Verhuur opgericht. Na een jaar is het teeltbedrijf gestopt en Jeffrey ging alleen verder met het bedrijf GrowingArt.

GrowingArt heeft naast een grote verscheidenheid aan bloemen, planten en bomen ook diverse decoratiematerialen in het assortiment. Mocht u onverhoopt iets niet kunnen vinden op onze site, neem dan contact met ons op. Ook al staat uw gewenste artikel niet in ons assortiment, dit betekent niet dat wij het niet kunnen leveren.

Voor evenementen zoals personeelsfeesten, div. soorten party’s, openingen, shows, sportgala’s, presentaties, films, commercials en dance-events bieden wij aantrekkelijke natuurlijke beplanting, (bloem)decoraties en decorstukken. Ons assortiment aan beplanting en decoratie bestaat niet alleen maar uit de gangbare Palmen, maar onder andere ook uit Bananenboompjes, Bamboeplanten en Olijfbomen. Sommige palmen kunnen wij zelfs leveren met een hoogte van 15 meter! Onze decorstukken hebben onder andere de thema’s Caribisch, oud Hollands, Western en lounge.

GrowingArt werkt als volgt; door middel van een vooraf vastgestelde offerte kunnen wij de complete aankleding verzorgen van uw evenement. GrowingArt staat er om bekend dat zij veel aandacht schenkt aan service. Wij halen de planten, bloemen en decoratiematerialen zonder extra kosten op, desnoods zondagochtend om 2:30 uur.

contactpersoon:

J. (Jeff) Schulte
Jeff Schulte Growing Art

Adres:
Bloemenstraat 17
2685AG Poeldijk
Telefoonnummer:
0174 - 62 52 92
E-mailadres:
info@growingart.nl
Website:
Growing Art

Wil je ook lid worden?

Wil je in contact komen met verhuurbedrijven, je naamsbekendheid vergroten en up-to-date blijven over de ontwikkelen in de verhuurbranche? Dan is Verhurend Nederland hét platform om je bij aan te sluiten.