Hoogwerkservice Hardinxveld B.V.
Over het bedrijf:

Kennismaken met Hoogwerkservice
Wie zijn wij

Wij zijn Hoogwerkservice. Hoogwerkservice is gespecialiseerd in de verhuur van machines die werken op hoogte mogelijk maken. Voor het huren van hoogwerkers, minihijskranen, bouwliften, hefsteigers, hangbruggen, glasliften, bouwkranen en klimmaterialen kun je bij ons terecht.. Wij zijn gevestigd in Schelluinen en in Buren (Gld). Door onze kennis en ervaring zijn wij in staat klanten uitgebreid te informeren en de machines te leveren bij werkzaamheden op en in de hoogte.

Service op 1

Hoogwerkservice kenmerkt zich door een platte organisatie waarbij innovatie en betrokkenheid speerpunten zijn. Service staat bij ons op 1. Service door het luisteren en meedenken. Service door het kosteloos en vrijblijvend bezoeken van werklocaties en het geven van advies. Service door net even dat ene belletje extra. Service als het gaat om werken op en in de hoogte.

Verhuurproces in eigen beheer

Het hele verhuurproces verzorgen we zelf. We hebben een eigen transportservice, diverse montageteams en eigen machinisten. Hierdoor kunnen we onze klanten optimaal bedienen tegen lage prijzen. Om in geval van een eventuele storing zo snel mogelijk te kunnen helpen beschikken wij over een eigen, zeer ervaren servicedienst. Naast de verhuur van machines verzorgt Hoogwerkservice ook, indien gewenst, de montage en demontage van de gehuurde materialen. Liften, hefsteigers en hangbruggen worden door onze montagemedewerkers met vakkennis veilig en betrouwbaar geplaatst.

Veiligheid bovenaan

Bij Hoogwerkservice verhuren we maar op één manier, en dat is veilig. Al onze medewerkers nemen hun verantwoordelijkheid en proberen op alle manieren de veiligheid te garanderen van onszelf, onze klanten en het materieel. Het voortdurend trainen van onze medewerkers is een vast onderdeel van het beleid. Alle materialen zijn goedgekeurd volgens de huidige regelgeving. Daarnaast is Hoogwerkservice VCA gecertificeerd door Aboma,

Huren bij Hoogwerkservice

Heb je snel een hoogwerker nodig? Of heb je een speciale hijsklus? Hoogwerkservice is hét verhuurbedrijf voor hoogwerkers, liften en kranen. Wij denken graag met je mee en geven gratis en vrijblijvend advies voor jouw project. Indien nodig bezoeken we graag de werklocatie zodat we altijd de juiste machine kunnen adviseren. We hebben een breed verhuurpakket waardoor we alle verschillende opties kunnen nagaan en de meest passende machine aan kunnen bieden. Bij ons kun je rekenen op ondersteuning van echte verhuurprofessionals. Jouw klus op hoogte is onze uitdaging. Wil jij ook bij ons huren? We helpen je graag! Bekijk ons brede aanbod machines op hoogwerkservice.nl.

Hoogwerkservice, sterk in hoog werk.

Link naar bedrijfsvideo

https://www.youtube.com/watch?v=_4LtPraolQg

contactpersoon:

Herbertus Kroon

Adres:
Rietweg 6
4209 DA Schelluinen
Telefoonnummer:
088 500 0600
E-mailadres:
info@hoogwerkservice.nl
Website:
Logo Hoogwerkservice Hardinxveld

Wil je ook lid worden?

Wil je in contact komen met verhuurbedrijven, je naamsbekendheid vergroten en up-to-date blijven over de ontwikkelen in de verhuurbranche? Dan is Verhurend Nederland hét platform om je bij aan te sluiten.