Hoogwerkt B.V.
Over het bedrijf:

Hoogwerkt is een jonge verhuurder die sinds 2018 actief is op de verhuurmarkt. Hoogwerkt verhuurt elektrische hoogwerkers, minihijskranen en heftrucks. De drie uitgangspunten zijn sneller, slimmer en duurzamer werken. Hoogwerkt heeft een vloot van ca. 600 machines met een centrale vestiging in Zoeterwoude. Vanuit deze vestiging leveren we over het hele land machines. De klant kan ook hoogwerkers afhalen bij verschillende bouwcentra in Nederland. Door lokaal te werken verlagen we de transportenkosten en CO2 uitstoot van de klant. Een klant kan online, op elk moment, de beschikbaarheid zien van de machines. Doordat er per uur wordt verhuurd, betaalt de klant alleen voor de tijd dat de machine nodig is. De snelheid en flexibiliteit is enorm hoog waardoor we voor veel klanten een oplossing kunnen bieden.

De groei ambitie van Hoogwerkt is hoog, de vloot kan uitgebreid worden naar 1200 machines. De vloot bestaat uit de nieuwste ‘full option’ machines en uitgevoerd met functies die de arbeidsproductiviteit van de huurder verbeteren.

Sneller
Haal je zelf je machine af bij een van onze afhaallocaties, dan bespaar je transportkosten. Al onze hoogwerkers hebben een aanhangeronderstel of hun eigen bijpassende aanhangwagen, na je reservering kan je de hoogwerker afhalen op onze afhaallocaties en ben je binnen 5 minuten onderweg naar je klus.

Slimmer
Door het online boekingssysteem kan de klant zeer snel reserveren, de online beschikbaarheid van de elektrische hoogwerkers zien en zelf de gewenste afhaalvestiging bepalen. Uiteraard bezorgt Hoogwerkt ook de machines op locatie. De verschillende type hoogwerkers die je kunt huren zijn kniktelescopenspinhoogwerkersmasthoogwerkersschaarhoogwerkersaanhangerhoogwerkersautohoogwerkersheftrucks en minihijskranen. Indien klanten online een machine hebben gereserveerd, kan deze de volgende ochtend al worden opgehaald bij een nabij gelegen locatie.

Duurzamer
Hoogwerkt heeft de grootste elektrische vloot van hoogwerkers. Ze zijn voorzien van krachtige Lithium accu’s en dus 100% elektrisch. Door de lithium batterij gaat 99 procent van de energie die wordt opgewekt ook daadwerkelijk in de machine en wordt er 30 procent minder energie verspild tijdens het laden. Je kan zonder opladen minimaal een volledige dag comfortabel, duurzaam en kosteneffectief werken. Vanuit die visie biedt Hoogwerkt naar eigen zeggen een hoog comfort door een full-options machine, een verkleinde CO2 uitstoot en verlaagde huurkosten.

contactpersoon:

Arnold Grootveld

Adres:
Energieweg 34
2382 NK Zoeterwoude
Telefoonnummer:
0800-0016
E-mailadres:
verhuur@hoogwerkt.nl
Website:
Hoogwerkt

Wil je ook lid worden?

Wil je in contact komen met verhuurbedrijven, je naamsbekendheid vergroten en up-to-date blijven over de ontwikkelen in de verhuurbranche? Dan is Verhurend Nederland hét platform om je bij aan te sluiten.