Huren.nl
Over het bedrijf:

Huren.nl is de meest bezochte verhuursite van Nederland. Maandelijks zoeken ruim 500.000 huurders via Huren.nl een verhuurbedrijf bij hen in de buurt. Huren.nl werkt momenteel samen met ruim 1.200 verhuurbedrijven.

De kracht van Huren.nl is het doorsturen van kwalitatief goede leads. Iedere huurder wordt gevraagd welk specifiek product zij willen huren en waar. Indien een verhuurbedrijf dit product of dienst kan leveren in deze specifieke regio, dan wordt het getoond aan de huurder. Door het filteren van de huurders, ontvangt het verhuurbedrijf alleen huurders op de website die relevant zijn. Verhuurbedrijven betalen een klein bedrag per doorgestuurde lead.

Naast het doorsturen van kwalitatief goede leads heeft Huren.nl ook veel kennis van online verhuur. Wij adviseren onze klanten over de optimalisatie van de website en het inzichtelijk maken van de online verhuur omzet. Wij bespreken regelmatig de voortgang en bekijken samen hoe de campagne op Huren.nl geoptimaliseerd kan worden. Door constant te optimaliseren verbeteren wij de samenwerking keer op keer.

Ben jij benieuwd wat Huren.nl voor jouw verhuurbedrijf kan betekenen? Neem dan is een kijkje op onze website. Wij helpen je graag aan meer online verhuur omzet!

 

 

contactpersoon:

Daniël Sloof
Daniël Sloof Huren.nl

Adres:
Kobaltweg 11
3542 CE Utrecht
Telefoonnummer:
030-2270035
E-mailadres:
contact@huren.nl
Website:
Huren.nl

Wil je ook lid worden?

Wil je in contact komen met verhuurbedrijven, je naamsbekendheid vergroten en up-to-date blijven over de ontwikkelen in de verhuurbranche? Dan is Verhurend Nederland hét platform om je bij aan te sluiten.