HuurbijDaniek.nl
Over het bedrijf:

Bij HuurbijDaniek vind je alles wat je nodig hebt om jouw feest(je) onvergetelijk te maken, waar en wanneer je maar wilt. Van een ontzettend leuke en levendige silent disco tot een opwindend avontuur vol adrenaline met archery tag of lasergamen. En je profiteert altijd van weekendvoordeel, staffelkorting en mooi-weer-garantie.

En… laten we daarnaast de karaoke set niet vergeten. Perfect om je innerlijke feestbeest los te laten en je zang- of entertaintalenten te laten schitteren! We hebben complete sets voor jong en oud, verstandelijk of geestelijk beperkt. Voor iedereen en elk budget, omdat jij je eigen set kunt samenstellen.

Maar er is nog meer! Wil je iemand echt verassen op een originele, opvallende en hilarische manier? Dan is een opblaasbare Abraham, Sarah of geboortepop absoluut een aanrader, met een ruime selectie aan opties en leuke naam- en leeftijdsbordjes om uit te kiezen.

En het belangrijkste van alles: wij bieden kwaliteit tegen betaalbare prijzen, met 24/7 klantenservice, die altijd voor je klaar staat en met je meedenkt. Dus waar wacht je nog op? Let the party begin!

contactpersoon:

Daniek de Groot

Adres:
A. de Graaflaan 5
2481KL Woubrugge
Telefoonnummer:
085-0600996
E-mailadres:
klantenservice@huurbijdaniek.nl
Website:

Wil je ook lid worden?

Wil je in contact komen met verhuurbedrijven, je naamsbekendheid vergroten en up-to-date blijven over de ontwikkelen in de verhuurbranche? Dan is Verhurend Nederland hét platform om je bij aan te sluiten.