Huurmaat
Over het bedrijf:

Wie zijn wij?

HuurMaat is een snelgroeiende professionele verhuurorganisatie met een breed assortiment gereedschappen en machines, voor zowel bedrijven als particulieren. Echter ligt de nadruk op de bouw en industrie. Ons werkgebied is voornamelijk west-Nederland, bediend vanuit de volgende vestigingen:

Amsterdam (Daniel Goedkoopstraat); Amsterdam (Zeeburgerpad); Amsterdam (Radarweg): Vlaardingen (Edisonstraat); Leiden Noord (Hallenweg); Leiden Zuid (Rooseveltstraat); Katwijk (Blekerstraat); Alphen aan den Rijn (Anthonie van Leeuwenhoekweg).

Belangrijke verhuurgroepen voor ons zijn steigers, ladderliften en hoogwerkers. Daarnaast is ook voor professioneel (hand-)gereedschap HuurMaat de juiste partner. Zo bieden wij vrijwel het hele assortiment van Hilti aan incl. stofafzuiging. Voor iedere klus hebben wij een passende oplossing. Uiteraard adviseren onze vakkundige medewerkers klanten hierin graag.

Klantgerichtheid staat bij HuurMaat centraal.

HuurMaat regelt het!

contactpersoon:

Ernst Barthen

Adres:
Hallenweg 7
2316 JX Leiden
Telefoonnummer:
071-5720860
E-mailadres:
info@huurmaat.nl
Website:
Huurmaat

Wil je ook lid worden?

Wil je in contact komen met verhuurbedrijven, je naamsbekendheid vergroten en up-to-date blijven over de ontwikkelen in de verhuurbranche? Dan is Verhurend Nederland hét platform om je bij aan te sluiten.