ICS Cool Energy
Over het bedrijf:

ICS Cool Energy is een internationale marktleider en biedt ongeëvenaarde oplossingen in temperatuurbeheersing die wereldwijd vele bedrijven in allerlei sectoren draaiende houden.

We hebben onze reputatie in bijna 30 jaar opgebouwd. Onze bedrijfsdoelstelling is dat we elke klant willen voorzien van een multifunctioneel, energie-efficiënt systeem met een hoog rendement. Een systeem op maat, dat aan alle specifieke voorwaarden – van eenvoudig tot veeleisend – kan voldoen.

Het hoofdkantoor van ICS Cool Energy is gevestigd in Southampton in het Verenigd Koninkrijk. We zijn vertegenwoordigd over de hele wereld en hebben vestigingen in heel Europa. Ons bedrijf heeft inmiddels meer dan 250 werknemers en we blijven nog steeds groeien. ICS Cool Energy is eigendom van Ingersoll-Rand plc (NYSE: IR), wereldleider in het creëren van comfortabele, duurzame en efficiënte klimaatomgevingen.

Wij hebben ons succes grotendeels te danken aan onze volledig turnkey-oplossingen en onze flexibiliteit. ICS Cool Energy biedt namelijk meerdere opties, niet alleen de aanschaf van apparatuur en systemen, maar ook de verhuur ervan. Tevens kunnen we de volledige onderhoudsservice verzorgen. Steeds meer klanten kiezen dan ook voor een combinatie van deze drie mogelijkheden.
Voor iedere uitdaging op het gebied van temperatuurbeheersing heeft ICS Cool Energy de juiste oplossing. ‘We make it work’!

contactpersoon:

Arno Eijkelboom

Adres:
Rotschotseweg 2
5271WX Sint-Michielsgestel
Telefoonnummer:
+31 (0) 88 258 2580
E-mailadres:
arno.eijkelboom@icscoolenergy.com
Website:
ICS Cool Energy

Wil je ook lid worden?

Wil je in contact komen met verhuurbedrijven, je naamsbekendheid vergroten en up-to-date blijven over de ontwikkelen in de verhuurbranche? Dan is Verhurend Nederland hét platform om je bij aan te sluiten.