Indubatt B.V.
Over het bedrijf:

Indubatt B.V., úw schakel in capaciteit.

Wij zijn dé verhuurder op het gebied van traktiebatterijen en batterijladers voor elektrische voertuigen en machines voor zowel een korte als langere termijn. Al sinds 2009 zijn we actief op het gebied van de verhuur van gebruikte en nieuwe batterijen en -laders. Met onze enorme kennis en expertise hebben we al veel klanten optimaal kunnen helpen met hun vraag naar (tijdelijk extra) capaciteit. En niet alleen in de verhuur, maar ook in de verkoop van zowel nieuwe als gebruikte batterijen en -laders bent u bij ons aan het juiste adres.

Onze batterijen (en laders) worden in onder andere de volgende machines en voertuigen gebruikt:

–       Heftrucks

–       Reachtrucks

–       Elektropalletwagens

–       Hoogwerkers

–       Schrob- en veegmachines

–       Boten

–       Etc.

Ook is volledige inzetgarantie van 60, 72 of zelfs 84 maanden mogelijk. Vraag naar de mogelijkheden.

Vanwege onze grote voorraad en huurvloot met vele modellen en type batterijen en -laders (meer dan 1.000 stuks) kunnen we snel leveren. Sommige batterijen en laders zijn voor een maand om een piekperiode te overbruggen, andere worden ingezet als wisselbatterij. Ook zijn er batterijen die langdurig worden verhuurd, inclusief het onderhoud.

Optimale inzet liquiditeit

Als u bij ons huurt, gebruikt u uw liquiditeit optimaal. U benut uw liquide middelen voor uw eigen kernactiviteiten in plaats van dat de financiële middelen worden vastgelegd in de aanschaf van een batterij en/of lader. De capaciteit wordt door ons gegarandeerd gedurende de gehele huurtijd. Eventuele storingen zijn niet uw probleem, die lossen wij voor u op.

Verder profiteert u van nog meer voordelen, zoals:

–       Snelle leveringen

–       Vooraf inzicht in de kosten

–       Flexibiliteit tijdens piekperiodes

–       Batterijen en -laders zijn BMWT gekeurd.

–       Geen (hoge) aanschafkosten

–       Liquiditeit ligt niet vast

–       Altijd capaciteit op maat

Zorgeloos doorwerken met het juiste onderhoudscontract

Naast de verhuur en verkoop hebben wij een monteursteam tot onze beschikking die al het onderhoud kan verzorgen van uw batterij en/of -lader, inclusief het bijvullen van de batterij. Want iedere batterij en lader die gebruikt wordt, heeft onderhoud nodig. Preventief onderhoud is dé manier om onverwachte stilstand en dure, grote reparaties te voorkomen. Wij verzorgen het totale onderhoud van uw traktiebatterij en batterijlader. Ook voor een keuring en/of reparaties aan uw batterij en -lader zijn wij er voor u, ongeacht of u bij ons huurt of koopt. Onze experts zijn deskundig in alle type en modellen batterijen en -laders. Want stilstand willen we allemaal voorkomen.

Onze experts staan iedere dag weer vol enthousiasme klaar voor u. We zijn echt úw schakel in capaciteit.

contactpersoon:

Bianca van Ratingen – Bergman
Hoofd Verhuur / Verkoop gebruikt
Indubat Bianca van Ratingen

Adres:
De Beverspijken 31a
5221 EE ‘s-Hertogenbosch
Telefoonnummer:
+31 (0)73 – 633 04 05
E-mailadres:
bianca@indubatt.nl
Website:

Wil je ook lid worden?

Wil je in contact komen met verhuurbedrijven, je naamsbekendheid vergroten en up-to-date blijven over de ontwikkelen in de verhuurbranche? Dan is Verhurend Nederland hét platform om je bij aan te sluiten.