InspHire International B.V.
Over het bedrijf:

Verhuursoftware opnieuw gedefinieerd
InspHire, onderdeel van de Kerridge Commercial Systems Group, is de marktleider wanneer het gaat om het ontwerpen van krachtige, innovatieve verhuur software toepassingen die zijn ontworpen en ondersteund door bedrijfsexperts.

Heroverweeg uw verhuurproces van begin tot eind met verhuursoftware die is ontworpen om uw werk gemakkelijker te maken – waardoor u tijd en geld bespaart. “Get inspHired” met onze verhuurmanagement software die snel, flexibel en toekomstbestendig is.

Onze software oplossingen voor verhuurbedrijven maken het u makkelijk om offertes en bestellingen in elke fase van het verhuurproces te volgen.

InspHire Mobiel Werken geeft uw medewerkers de mogelijkheid om onderweg bestellingen te verwerken en apparatuur te beheren. Nieuwe functionaliteit geeft uw medewerkers op de weg het gereedschap om apparatuur in en uit onderhoud te boeken, handtekeningen vast te leggen bij leveren en ophalen en berichten te versturen naar en ontvangen van uw chauffeurs. Deze handige hulpmiddelen geven uw medewerkers toegang tot de verhuurinformatie terwijl zij onderweg zijn, en helpen de efficiëntie te verbeteren en het gebruik te maximaliseren.

Dashboards
InspHire Dashboards geven u directe en actuele informatie; u hoeft geen verouderde rapporten meer te doorzoeken op relevante informatie. U kunt direct reageren en direct invloed uitoefenen op uw verhuuractiviteiten. Beslissingen nemen met de juiste en meest actuele informatie is van onschatbare waarde voor uw bedrijf

InspHire CRM
Verbeter uw klantenbinding en uw prospectbeheer met InspHire CRM. U leert uw klanten beter kennen, u krijgt een beter beeld van hun behoeften, en u kunt bouwen aan een langdurige, effectieve, winstgevende relatie. Dit is van cruciaal belang in de huidige competitieve markt. InspHire CRM helpt dit te bewerkstelligen.

Werkplaats
InspHire biedt een volledig geïntegreerde Werkplaats functionaliteit, die het mogelijk maakt om artikelen in en uit reparatie en/of onderhoud te boeken. Of om jaarlijkse controles in te plannen zodat uw apparatuur te allen tijde aan de wettelijke eisen voldoet. De Werkplaats functionaliteit geeft u tevens een beeld van welke van uw klanten de meeste reparaties veroorzaken en welke van uw apparaten het beste presteren.

contactpersoon:

Jeremy Supusepa
Marjolein Steenbeek Insphire

Adres:
Nieuwe Gouwe OZ 2j
2801 SB Gouda
Telefoonnummer:
+ 31 (0)88 854 3543
E-mailadres:
verkoop@inspHire.nl
Website:

Wil je ook lid worden?

Wil je in contact komen met verhuurbedrijven, je naamsbekendheid vergroten en up-to-date blijven over de ontwikkelen in de verhuurbranche? Dan is Verhurend Nederland hét platform om je bij aan te sluiten.