InspHire International B.V.
Over het bedrijf:

REAL-TIME VOORDELEN

De vraag naar verhuursoftware neemt nog altijd toe en het is eenvoudig te begrijpen waarom: de voordelen zijn uitgebreid en gevarieerd, en dat is waarom zo veel bedrijven inmiddels hebben gekozen voor verhuur oplossingen. Op dit moment in gebruik bij meer dan 1500 bedrijven wereldwijd, biedt inspHire een keur aan verhuurbeheersoplossingen, die aan te passen zijn aan de behoeften van ieder verhuurbedrijf.

InspHire Bedrijfsinformatie Dashboards zijn ontworpen met het oog op, en in nauwe samenwerking met onze klanten. Hierdoor kunnen gebruikers zich bedienen van belangrijke zakelijke informatie, in een eenvoudige grafische afbeeldingen, die alle verschillende activiteiten binnen het verhuurbedrijf stroomlijnen. De geleverde informatie kan live analytische verhuur-informatie zijn, de sleutel voor verhuurmanagers, of een momentopname van artikelen die onderhoud nodig hebben of vervangen dienen te worden, van vitaal belang voor werkplaatsmanagers. Verschillende functies in verschillende afdelingen profiteren van het gebruik van onze Dashboard functionaliteit.

Verbeteringen binnen inspHire CRM en Bedrijfsinformatie Dashboards, maken complexe analyses eenvoudig; het oog houden op gederfde omzet, het beoordelen van kansen, focussen op gezonde bedrijfsvoering, bijhouden hoe uw bedrijf presteert in Real-Time, plus een rapport-planner die operationele/financiële overzichten verstuurt naar uw medewerkers of klanten.

InspHire Mobiel Werken

InspHire Mobiel Werken geeft uw medewerkers de mogelijkheid om onderweg bestellingen te verwerken en apparatuur te beheren. Nieuwe functionaliteit geeft uw medewerkers op de weg het gereedschap om apparatuur in en uit onderhoud te boeken, handtekeningen vast te leggen bij leveren en ophalen en berichten te versturen naar en ontvangen van uw chauffeurs. Deze handige hulpmiddelen geven uw medewerkers toegang tot de verhuurinformatie terwijl zij onderweg zijn, en helpen de efficiëntie te verbeteren en het gebruik te maximaliseren.

Dashboards

InspHire Dashboards geven u directe en actuele informatie; u hoeft geen verouderde rapporten meer te doorzoeken op relevante informatie. U kunt direct reageren en direct invloed uitoefenen op uw verhuuractiviteiten. Beslissingen nemen met de juiste en meest actuele informatie is van onschatbare waarde voor uw bedrijf

InspHire CRM

Verbeter uw klantenbinding en uw prospectbeheer met InspHire CRM. U leert uw klanten beter kennen, u krijgt een beter beeld van hun behoeften, en u kunt bouwen aan een langdurige, effectieve, winstgevende relatie. Dit is van cruciaal belang in de huidige competitieve markt. InspHire CRM helpt dit te bewerkstelligen.

Werkplaats

InspHire biedt een volledig geïntegreerde Werkplaats functionaliteit, die het mogelijk maakt om artikelen in en uit reparatie en/of onderhoud te boeken. Of om jaarlijkse controles in te plannen zodat uw apparatuur te allen tijde aan de wettelijke eisen voldoet. De Werkplaats functionaliteit geeft u tevens een beeld van welke van uw klanten de meeste reparaties veroorzaken en welke van uw apparaten het beste presteren.

Contactpersoon:

Marjolein Steenbeek
Marjolein Steenbeek Insphire

Adres:
Niasstraat 1
3531 WR Utrecht
Telefoonnummer:
+ 31 (0)30 291 9860
E-mailadres:
verkoop@inspHire.nl
Website:

Wil je ook lid worden?

Wil je in contact komen met verhuurbedrijven, je naamsbekendheid vergroten en up-to-date blijven over de ontwikkelen in de verhuurbranche? Dan is Verhurend Nederland hét platform om je bij aan te sluiten.