Jako Materieeldienst B.V.
Over het bedrijf:

Over Jako

Jako is een familiebedrijf met 50 jaar kennis van bouwen. We staan sinds de oprichting met onze opdrachtgevers in dezelfde klei op de bouwplaats. En dat is precies wat we nog steeds doen. Jako is een partner die meedenkt en kansen ziet: één adres en één aanspreekpunt voor de hele ruwbouwfase. We weten wat er speelt in de branche en beschikken over de kennis, kunde en hoogwaardige producten om een oplossing te vinden voor iedere uitdaging op de bouwplaats. We hebben een ruime voorraad eigen materieel in vier productgroepen:

  • Bekisting & toebehoren
  • Steigersystemen
  • Liften en hangbruggen
  • Ondersteuningen

We beschikken over technisch adviseurs, engineers, een groothandel in verbruiksmaterialen en hulpmaterieel, 32.000 m2 opslagruimte, deskundige projectbegeleiders, een eigen steiger- en bekistingswerkplaats, een modern wagenpark en specialistische vakkennis op uiteenlopende terreinen. Daarmee kunnen we iedere logistieke uitdaging aan.

contactpersoon:

Jeroen Jansen
Jeroen Jansen Jako materieeldienst

Adres:
Beversestraat 1B
5431 SL Cuijk
Telefoonnummer:
06-53366904
E-mailadres:
j.jansen@jako.nl 
Website:

Wil je ook lid worden?

Wil je in contact komen met verhuurbedrijven, je naamsbekendheid vergroten en up-to-date blijven over de ontwikkelen in de verhuurbranche? Dan is Verhurend Nederland hét platform om je bij aan te sluiten.