JCB
Over het bedrijf:

Het verhaal van JCB is er één van innovatie, ambitie en hard werk. JCB is uitgegroeid van een klein bedrijf dat kipwagens voor de landbouwsector vervaardigde in 1945 tot de wereldwijde productiefaciliteit die we vandaag kennen. Daarbij verlegde het bedrijf constant zijn grenzen in zijn streven naar de beste te zijn. Het motto van de grondlegger van het bedrijf, Joseph Cyril Bamford,’was, “Jamais content”, en dat is volkomen juist – we zijn niet snel tevreden met het resultaat. Maar wij geloven dat zelfs hij verbaasd zou zijn als hij zou zien hoe het bedrijf is geëvolueerd. Vandaag hebben we 22 fabrieken op vier continenten en meer dan 750 dealers wereldwijd.

Als één van de drie grootste machinebouwers met een volledig gamma van +300 machinetypes, vind je overal ter wereld wel een JCB machine die de wereld mee vormgeeft. Van landbouw, bouw & industrie tot energie-opwekking en -toegang.

JCB ondersteunt ook klanten bij het herorganiseren van hun bedrijven in lijn met nieuwe bouwstandaarden en emissiewetgeving. In 2010 is the road to ZERO ingezet. Sindsdien is de CO2 output van JCB-machines al met 50% gereduceerd. Het doel van JCB is om te streven naar nul emissie per machine in 2050.

contactpersoon:

Nadine Penders
Major Accounts & Sales Support Manager

Adres:
Zandweistraat 16
4181 CG Waardenburg

Telefoonnummer:
+32 (0)473920086
E-mailadres:
nadine.penders@jcb.com
Website:

Wil je ook lid worden?

Wil je in contact komen met verhuurbedrijven, je naamsbekendheid vergroten en up-to-date blijven over de ontwikkelen in de verhuurbranche? Dan is Verhurend Nederland hét platform om je bij aan te sluiten.