Jekuntmijhuren.nl
Over het bedrijf:

Jekuntmijhuren.nl is de specialist voor het huren van hoogwerkers, aanhangwagens, verhuisliften en BE-combinaties in Midden Nederland. Jekuntmijhuren.nl is in 2007 ontstaan vanuit Cluistra Aanhangwagens die naast verkoop en onderhoud ook een verhuurafdeling had. Met de nieuwe naam is de verhuurafdeling uitgegroeid tot een gevestigde naam in de regio met een verhuurvloot van ruim 130 machines en meer dan 80 aanhangwagens.

Centraal in Nederland
Jekuntmijhuren.nl gevestigd in Veenendaal, wat centraal in Midden-Nederland ligt. Van hieruit worden de klanten bediend die de machines zowel afhalen, als ook op locatie bezorgd krijgen. De machines worden door heel Nederland ingezet, de aanhangwagens en BE-combinaties worden door heel Europa gesignaleerd.

Verantwoord ondernemen
Jekuntmijhuren.nl neemt zijn verantwoording op het gebied van klimaat en milieu, er wordt zo duurzaam mogelijk gewerkt. Het brandstof aangedreven materieel maakt gebruikt van schone en zuinigere diesel. Zowel de verhuurmachines als het eigen transportmaterieel stoot hiermee minder CO2 en fijnstof uit. Inmiddels wordt het aanbod van emissievrije machines steeds groter. Zodoende wordt de verhuurvloot in een hoog tempo verduurzaamt. Op enkele specialistische machines na, heeft Jekuntmijhuren.nl in de afgelopen jaren alleen maar geïnvesteerd in elektrisch aangedreven machines.

Hoge kwaliteitsstandaard
Diederik Cluistra: “Onze klanten zijn gewend aan onze hoge standaard als het gaat om kwaliteit, onderhoud en conditie. Vrijwel al onze machines zijn in onze herkenbare bedrijfskleur en worden in onze eigen werkplaats onderhouden. Dit levert betrouwbare machines op die uitnodigen om er netjes mee te werken. Uit feedback van onze klanten blijkt steeds weer dat dit erg gewaardeerd wordt. Niet alleen door hun personeel, maar ook de eindklant ziet ons materieel graag op de klus.”

Reserveren
Het aanbod is via de website www.jekuntmijhuren.nl te reserveren, maar uiteraard kan er gewoon telefonisch worden geboekt. Een team van ervaren mensen is telefonisch beschikbaar om voor iedere situatie een geschikte machine te bepalen. Bovendien denkt Jekuntmijhuren.nl actief mee over de omstandigheden waar de machines worden ingezet. Indien nodig ontvangt de gebruiker een uitgebreide bedieningsinstructie, zowel bij afhalen als bij afleveren op locatie.

contactpersoon:


Diederik Cluistra

Adres:
Rondweg West 242
3905 LV Veenendaal
Telefoonnummer:
0318-511302
E-mailadres:
verhuur@cluistra.com
Website:

Wil je ook lid worden?

Wil je in contact komen met verhuurbedrijven, je naamsbekendheid vergroten en up-to-date blijven over de ontwikkelen in de verhuurbranche? Dan is Verhurend Nederland hét platform om je bij aan te sluiten.