Kerridge Commercial Systems KNV
Over het bedrijf:

Kerridge Commercial Systems biedt geavanceerde, volledig geïntegreerde bedrijfsoplossingen aan onder andere verhuurbedrijven. Kerridge Commercial Systems biedt met AGP Rent een volledig geïntegreerde oplossing voor onder andere acquisitie, calculatie, werkvoorbereiding, verhuur, inhuur, inkoop, verkoop, projectuitvoering, planning en facturatie. Daarnaast zijn uitgebreide koppelingen aanwezig met toepassingen via derden, zoals o.a. een webshop. Door de verstrekkende integratie van alle modules, hoeft u gegevens maar één keer in te voeren en kunt u deze binnen het gehele systeem raadplegen.

AGP Rent is een breed opgezette, modulaire software oplossing voor de gehele verhuurbranche. Flexibele ERP software die gemaakt is om in te springen op de wensen en behoeften van uw organisatie en de dynamische verhuurketen. AGP Rent helpt u om tot een concurrerende prijs/kwaliteit verhouding te komen zonder rendementsverlies, door personeel, materieel en logistiek beter op elkaar af te stemmen. Want het behalen van optimaal resultaat is in de verhuur van wezenlijk belang.

Naast verhuur hebben wij ook oplossingen voor: handel, installatie en projecten.

Laat u inspireren door onze klanten! Onze klanten kunnen rekenen op persoonlijke aandacht, branche expertise, service en betrouwbaarheid. Zij vertellen u graag over hun ervaringen met onze software. Ga naar www.kerridgecs.nl voor referenties en meer informatie over onze softwareoplossingen.

contactpersoon:

Ramona de Jong

Adres:
De Amert 160
5462 GH Veghel
Telefoonnummer:
+31 (0)88 854 3543
E-mailadres:
info@kerridgecs.nl
Website:
AGP Rent

Wil je ook lid worden?

Wil je in contact komen met verhuurbedrijven, je naamsbekendheid vergroten en up-to-date blijven over de ontwikkelen in de verhuurbranche? Dan is Verhurend Nederland hét platform om je bij aan te sluiten.