Lexrent B.V.
Over het bedrijf:

Lexrent – Industriële verhuur

Lexrent: Jouw partner op het gebied van verhuur, lease, verkoop, IT, services en projectsupport in de industriële sector

Op zoek naar het juiste equipment voor jouw project? Dan ben je bij Lexrent aan het juiste adres! Of je nu op zoek bent naar verhuur, lease, verkoop, diensten of IT, Lexrent heeft dé oplossing voor jou.

Lexrent biedt maatwerk met een breed verhuurpakket van equipment, gereedschappen, verbruiksartikelen en PBM’s die jouw mensen op de projecten verder helpen. Bovendien heb je korte lijntjes met onze equipment specialisten en heb je 24/7 realtime inzicht en controle over de door jou afgenomen producten en services. 100% digitaal! Hierdoor kun je de absolute kosten van jouw project drukken én de efficiëntie verhogen.

In de unieke MyLex klantomgeving heb je 24/7 realtime toegang tot:

  • Huuroverzichten
  • Reserveringen
  • Afmelden huur equipment
  • Vermist melden van huur equipment
  • Zelf muteren van equipment tussen contracten
  • Digitale certificaten van equipment
  • Pakbonnen
  • Facturen

Dit zorgt ervoor dat je in controle bent over het beheersen van de kosten van je projecten en de efficiëntie als beheerder kunt verhogen.

Kortom, Lexrent is dé partner die jouw industriële projecten tot een goed einde brengt.

Expect more with Lexrent!

Lexstores; Self-service winkels voor verhuur en verkoop

Stap in de toekomst van onbemande verhuur- en verkoopdiensten met de nieuwste innovatie van Lexrent: Lexstores!
Lexstores biedt een innovatieve oplossing voor bedrijven die op zoek zijn naar verhuur- en verkoopdiensten. Met onbemande stores en een cloudbased platform wordt het mogelijk gemaakt een sluitende administratie te hebben zonder de noodzaak van 24/7 personeel.

De schaalbare en B2B & B2C gerichte modellen variëren van Small tot Large, zijn geschikt voor diverse sectoren, zoals de petrochemie, bouw en infra, automotive en retail. Met een centraal bewakingssysteem dat zorgt voor de optimale veiligheid en beveiliging van de eigendommen, is het niet alleen efficiënt, maar ook zeer veilig.

De schaalbaarheid van de Lexstores maakt hen geschikt voor zowel grote als kleine bedrijven. Het concept van een onbemande verhuur- en verkooplocatie is een slimme en innovatieve manier om te voldoen aan de wensen van de klanten.

Dit maakt Lexstores interessant om in de gaten te houden als een toekomstgerichte en kostenbesparende oplossing. Of het nu gaat om een onbemand tankstation of een 24/7 verkooppunt in een winkelcentrum, Lexstores biedt een praktische en innovatieve oplossing voor bedrijven die willen verhuren, verkopen of uitgeven naar zakelijke klanten en consumenten.

Neem contact met ons op

Ben je geïnteresseerd in wat Lexrent en Lexstores voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem dan contact op met één van onze specialisten.

contactpersoon:

Sung Dae van de Rijzen

Adres:
Kon. Wilhelminahaven ZZ 18
3134 KG Vlaardingen
Telefoonnummer:
010-2485816 / 06-29118850
E-mailadres:
info@lexrent.eu
Website:

Wil je ook lid worden?

Wil je in contact komen met verhuurbedrijven, je naamsbekendheid vergroten en up-to-date blijven over de ontwikkelen in de verhuurbranche? Dan is Verhurend Nederland hét platform om je bij aan te sluiten.