Liftlease
Over het bedrijf:

Liftlease | intern transport specialist

Bij Liftlease hebben we een gevarieerd aanbod aan interne transportmiddelen. Van heftrucks en hoogwerkers tot aan schrob- en veegmachines. We hebben een ruime voorraad aan zowel nieuwe als gebruikte machines. Dit vinden wij belangrijk omdat hierdoor snelle levering mogelijk is.

Intern transport vraagt om maatwerk. Ons uitgangspunt is dan ook: ‘de juiste machine, op de juiste plek, voor de juiste prijs.’ Het is ons doel om voor ieder bedrijf, groot of klein, het best passende materieel in te zetten. Wij bieden onze machines aan op basis van lease, huur of koop. Zo is er voor ieder bedrijf een passende oplossing.

Het onderhoud en reparaties van machines hebben wij in eigen beheer. Onze servicemonteurs zijn allemaal gecertificeerde keurmeesters. Doordat zij iedere dag op verschillende punten vertrekken kunnen wij snel reageren bij storingen of stilstand van machines.

Onze vestigingen vindt je in Barneveld en Zwolle, elk met een eigen werkplaats en voorraad aan diverse machines.

contactpersoon:

Gert Groeneveld

Adres:
Deventerweg 9a
3771 NP Barneveld
Telefoonnummer:
085-0645366
E-mailadres:
gert@liflease.nl
Website:

Wil je ook lid worden?

Wil je in contact komen met verhuurbedrijven, je naamsbekendheid vergroten en up-to-date blijven over de ontwikkelen in de verhuurbranche? Dan is Verhurend Nederland hét platform om je bij aan te sluiten.