Loxam
Over het bedrijf:

Loxam is uw partner voor het huren van professioneel materieel. Met een netwerk van 1100 vestigingen in 30 landen waarborgt Loxam de kwaliteit van haar diensten en advies, ongeacht waar uw project is.

De kracht van Loxam ligt vooral in de vloot van 650.000 stuks geschikte, veilige en milieuvriendelijke machines. Ons onderscheidend vermogen zit in onze dienstverlening daar omheen.

Sinds 1967 werkt Loxam elke dag aan vooruitgang. In Nederland doen we dit met ruim 300 enthousiaste collega’s die dag én nacht voor u klaar staan! Samen met onze klanten verhogen we de kwaliteit.  Samen kiezen we voor veilige en efficiënte oplossingen. Vandaag kijken wij samen vooruit naar wat er morgen wordt gevraagd. Daarom kijken we juist nu naar innovatieve oplossingen.

Onze slogan ‘MÉÉR DAN ALLEEN MATERIEELVERHUUR’ is onze belofte, om niet alleen aan de verwachtingen te voldoen, maar deze zelfs te overtreffen.

In Nederland heeft Loxam ca. 50 vestigingen verdeeld over drie divisies:
Loxam Rental (algemene verhuur), Loxam Access (specialist in de verhuur van hoogwerkers) en Loxam Power (specialist in de verhuur van stroomaggregaten).
Ontdek onze volledige dienstverlening op www.loxam.nl

contactpersoon:


Gaston van Kleef

Adres:
Dokwerkerstraat 4
2984 BJ Ridderkerk
Telefoonnummer:
088-570220
E-mailadres:
info@loxam.nl
Website:

Wil je ook lid worden?

Wil je in contact komen met verhuurbedrijven, je naamsbekendheid vergroten en up-to-date blijven over de ontwikkelen in de verhuurbranche? Dan is Verhurend Nederland hét platform om je bij aan te sluiten.