MCS Global ltd.
Over het bedrijf:

MCS Rental Software, gebruikt door vele bekende verhuurbedrijven, maakt het mogelijk om groeiambities van elk verhuurbedrijf te realiseren door verhuurprocessen te automatiseren en efficiëntie te stimuleren. MCS is een internationaal bedrijf met bijna vier decennialang ervaring en meer dan 10.000 gebruikers en levert meerwaarde aan materiaalverhuurbedrijven over de hele wereld.

MCS-rm is innovatieve, prijswinnende verhuurmanagementsoftware dat het  verhuurproces optimaliseert en moeiteloos klantgerichte teams met hun backoffice verbindt. Door alle interacties met klanten en de materiaalvoorraad in één oplossing te centraliseren kunnen materiaalverhuurbedrijven op basis van volledige informatie beslissingen nemen en tegelijkertijd duidelijk inzicht hebben in al het materiaal om de bedrijfsefficiëntie te kunnen verbeteren.

MCS heeft een reeks mobiele- en weboplossingen voor alle aspecten van het beheer van bouwmaterieel- en materiaalverhuur, waaronder verkoop, CRM, werkplaats, logistiek, het magazijn, machinisten en depotpersoneel, zodat teams mobiel kunnen werken, waar ze ook zijn.

Bezoek www.mcsrentalsoftware.com/nl/ om meer te weten te komen over hoe MCS-rm software jouw verhuurbedrijf kan helpen om aan kop te blijven.

contactpersoon:

Floor Martens
MCS-rm Dutch Screens

Adres:
Grote Voort 293A
8041 BL Zwolle
Telefoonnummer:
+31 (0) 38 799 9002
E-mailadres:
welkom@mcsrentalsoftware.com
Website:

Wil je ook lid worden?

Wil je in contact komen met verhuurbedrijven, je naamsbekendheid vergroten en up-to-date blijven over de ontwikkelen in de verhuurbranche? Dan is Verhurend Nederland hét platform om je bij aan te sluiten.