Mirakel Promotions
Over het bedrijf:

Mirakel Promotions is een snel groeiend bedrijf dat sinds zijn oprichting in 2017 verschillende bedrijven heeft overgenomen en geïntegreerd tot een full service Evenementenbureau. Eigenaresse en directeur Nine Jansen heeft een team van ervaren en gedreven krachten om zich heen verzameld om de twee belangrijkste takken -events en verhuur- te bedienen.

Belangrijk daarbij zijn onze ‘Achterhoekse’ roots. Dienstbaar, afspraken nakomen, betrokkenheid, verantwoordelijkheid en een eigen vorm van humor. Tel daarbij op onze creativiteit waarmee we zelf activaties, animaties en decors bedenken en bouwen, en je krijgt een beetje een beeld van onze veelzijdigheid.

Niet voor niets dat partijen als de Feestfabriek (o.a. Zwarte Cross), AholdDelhaize en vele anderen, al jaren ons als leverancier kiezen. Daarnaast weet de MKB ons steeds meer te vinden voor het bedenken, organiseren en uitvoeren van tal van feestelijke bedrijfsbijeenkomsten. Met onze enorme assortiment aan verhuur artikelen behoren we tot de grotere attractieverhuurders van ons land.

contactpersoon:

Nine Jansen (directeur/eigenaar) en

Theo Tankink (tevens bestuurslid van Verhurend Nederland)

 

Adres:
Euroweg 10
7051 EB Varsseveld
Telefoonnummer:
0315-215154
E-mailadres:
nine@mirakelpromotions.nl theo@mirakelpromotions.nl
Website:

Wil je ook lid worden?

Wil je in contact komen met verhuurbedrijven, je naamsbekendheid vergroten en up-to-date blijven over de ontwikkelen in de verhuurbranche? Dan is Verhurend Nederland hét platform om je bij aan te sluiten.