Mol Lifting B.V.
Over het bedrijf:

Mol lifting in Dordrecht richt zich op de zakelijke markt in de bouw en de industrie. Het werkgebied is geheel Nederland. De belangrijkste productgroep van Mol is verticaal transport in de vorm van ladderliften, bouwgoederen- en personenliften. Hiervoor is een groot assortiment en een uitgebreide servicedienst beschikbaar.

Mol Lifting is dealer/importeur van GEDA liften. De uitgebreide vloot bestaat uit De Jong en GEDA liften. Door de jarenlange ervaring en expertise kan Mol voor vrijwel iedere uitdaging op verticaal logistiek transport een passende oplossing bieden. Veel tijd en aandacht wordt besteed in de adviesfase teneinde de klant de zekerheid te bieden van de juiste oplossing.

Naast liften kunnen we onze klanten bij ieder project ondersteunen met een groot assortiment hulpmaterieel en machines om zo efficiënt en duurzaam mogelijk te werken.

contactpersoon:

Arnoud Gerritsen

Adres:
Jacobus Lipsweg 9
3316 BP DORDRECHT
Telefoonnummer:
078 655 2500
E-mailadres:
arnoud@mollifting.nl
Website:

Wil je ook lid worden?

Wil je in contact komen met verhuurbedrijven, je naamsbekendheid vergroten en up-to-date blijven over de ontwikkelen in de verhuurbranche? Dan is Verhurend Nederland hét platform om je bij aan te sluiten.