Noodliften.nl B.V.
Over het bedrijf:

Noodliften.nl is al ruim 10 jaar dé specialist in het plaatsen van tijdelijke trapliften bij liftstilstand. Is uw vaste lift buiten gebruik, bijvoorbeeld door onderhoud of een storing? Wanneer u contact opneemt met Noodliften.nl zijn wij binnen 4 uur ter plekke om een noodlift of trapklimmer te installeren. Daarnaast is er de mogelijkheid om rollators en rolstoelen te lenen en om een scootmobielstalling of een persoonlijke Lifthulp in te huren. Door de snelle inzet van onze noodliften en het complete pakket van services blijven de bewoners van het pand ten allen tijde mobiel.

Noodliften.nl plaatst per jaar door heel Nederland gemiddeld 6700 noodliften en trapklimmers. Die plaatsen wij op één of meerdere etages en in alle typen gebouwen. Onze producten zijn Europees gecertificeerd volgens de richtlijnen van de NEN-ISO 8140 en voldoen daarmee aan de hoogste kwaliteitseisen. Daarnaast hebben onze noodliften een uniek verlichtingssysteem in de rails, waardoor het trappenhuis goed verlicht wordt. Dit totaalpakket maakt dat noodliften een ideale oplossing bij nood zijn voor woningcorporaties en VvE’s. Noodliften.nl is trots marktleider en bedenker van dit concept in Nederland.

contactpersoon:


Folkert Algra

Adres:
Marconiweg 6
4131 PD Vianen
Telefoonnummer:
085-4863399
E-mailadres:
info@noodliften.nl
Website:

Wil je ook lid worden?

Wil je in contact komen met verhuurbedrijven, je naamsbekendheid vergroten en up-to-date blijven over de ontwikkelen in de verhuurbranche? Dan is Verhurend Nederland hét platform om je bij aan te sluiten.