Noodliften.nl B.V.
Over het bedrijf:

Mobiliteit wordt steeds belangrijker. Daarom hebben wij van Noodliften.nl dit tot onze missie gemaakt. Al ruim 15 jaar zijn wij dé specialist in het plaatsen van tijdelijke trapliften in tijden van nood. Is uw vaste lift buiten gebruik, bijvoorbeeld door onderhoud of een storing? Dan kunt u met een gerust hart contact opnemen met Noodliften. We zoeken altijd samen met u naar een passende oplossing. Bovendien leveren wij altijd binnen 24 uur, vaak zelfs dezelfde dag nog.

Jaar op jaar maakt Noodliften een mooie groei door, hier zijn we uiteraard erg trots op! Vorig jaar plaatsten we meer dan 9.000 trapliften, en daarnaast ook schaarliften, plateauliften en scootmobielstallingen. Hoewel we er al vaker gesignaleerd werden, zijn we onze service aan het uitbreiden en leveren we nu ook officieel in heel Vlaanderen.

Voor al onze klanten staan we 24 uur per dag, 7 dagen per week klaar via onze technische hulpdesk. Dit is slechts een klein onderdeel van onze all-in service, waarmee we de klant volledig ontzorgen. Dankzij de snelle inzet van onze noodliften en het complete servicepakket dat wij bieden, blijven de bewoners van het pand te allen tijde mobiel.

Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel, zowel wat betreft ons product én onze werkwijze. Onze producten zijn Europees gecertificeerd volgens de NEN-ISO 8140 veiligheidseisen voor het vervaardigen en installeren van trapliften voor mindervaliden. Daarnaast hebben onze noodliften een uniek verlichtingssysteem in de rails, waardoor het trappenhuis goed verlicht wordt. Hiermee kunnen de gebruikers extra veilig gebruik maken van de trap. Tot slot zijn onze liften stuk voor stuk uitgerust met een limietsensor, waardoor ze geleidelijk afremmen aan het  einde van een stijging of afdaling. De verschillende eigenschappen van onze trapliften zorgen ervoor dat gebruikers met gemak gebruik kunnen maken van onze liften. Zo blijft de mobiliteit van A tot Z gewaarborgd.

contactpersoon:


Folkert Algra

Adres:
Marconiweg 6
4131 PD Vianen
Telefoonnummer:
085-4863399
E-mailadres:
info@noodliften.nl
Website:

Wil je ook lid worden?

Wil je in contact komen met verhuurbedrijven, je naamsbekendheid vergroten en up-to-date blijven over de ontwikkelen in de verhuurbranche? Dan is Verhurend Nederland hét platform om je bij aan te sluiten.