Ome Piet Verhuur
Over het bedrijf:

Passie voor het vak
In 2004 werd Ome Piet Verhuur opgericht in een boerenschuur in het Noord-Hollandse Koedijk. Het begon allemaal met een zelfgebouwde, verrijdbare bar met biertap voor eigen gebruik. Buurtbewoners kregen hier lucht van en maakten dan ook gretig gebruik van de biertap bij feesten en partijen. Van de huuropbrengsten kochten we steeds meer nieuwe materialen om te verhuren. Dit smaakte naar meer!

Themadecors voor bedrijfsfeesten en bijzondere evenementen
In de loop der jaren zijn we ons gaan specialiseren in de verhuur van decors en rekwisieten. We richten ons met name op de bedrijfsevenementen, maar ook op trouwerijen, jubileumfeesten en andere bijzondere evenementen zijn de leuke decors en rekwisieten van Ome Piet Verhuur te vinden.

Ome Piet Verhuur versiert het
Met een enthousiast en creatief team kleden we iedere locatie aan tot een memorabele feestruimte. Daarvoor verhuren we diverse decors en rekwisieten. Ons assortiment is bijzonder en divers. Van een tropical beach party, après-ski feest tot een country en Western evenement tot een feest in typisch Hollandse, Italiaanse of Franse sferen. En nog veel meer! Daarnaast blijven we vernieuwen en vullen we onze collectie geregeld aan met nieuwe themadecors en bijpassende rekwisieten die we eigenhandig ontwerpen en bouwen. We doen dus heel erg waar we blij van worden en anderen blij mee maken.

Onze samenwerkingspartners
We werken veel samen met festivalorganisaties, evenementenbureaus, reclamebureaus en de TV- en filmwereld. De thema aankleding van een feest is één, maar bij het organiseren van een feest komt natuurlijk veel meer kijken en valt of staat met goede samenwerkingen tussen alle partijen. Ome Piet Verhuur werkt dan ook geregeld samen met collega verhuurders die ons decoratiemateriaal inhuren als aanvulling op hun eigen assortiment. Daarnaast zijn we huisleverancier van een aantal bedrijfscateraars die onze hulp en expertise inroepen wanneer zij een personeelsrestaurant of kantine in een bepaald thema willen aankleden. Zo weten we met elkaar van ieder feest of evenement een succes te maken!

Een spectaculair themafeest organiseren?
Op onze website www.omepietverhuur.nl vind je een uitgebreid overzicht van alle themadecors, bijpassende rekwisieten en alle overige feest benodigdheden. Hebben we jou weten te inspireren en enthousiasmeren en ben jij benieuwd wat we voor elkaar kunnen betekenen? We gaan graag met jou in gesprek!

contactpersoon:

Fred van den Akker

Adres:
Lorentzstraat 8
1821 BR Alkmaar
Telefoonnummer:
072-5640408
E-mailadres:
klantenservice@omepietverhuur.nl
Website:

Wil je ook lid worden?

Wil je in contact komen met verhuurbedrijven, je naamsbekendheid vergroten en up-to-date blijven over de ontwikkelen in de verhuurbranche? Dan is Verhurend Nederland hét platform om je bij aan te sluiten.