Onlineveilingmeester.nl
Over het bedrijf:

Onlineveilingmeester.nl is dé online veilingpartner voor het kopen en verkopen van goederen. Wij zijn een gerenommeerd veilingbedrijf dat online veilingen van roerende en onroerende goederen organiseert. Denk hierbij aan een volledige materieelvloot tot een partij Rolexen. Het bereik van Onlineveilingmeester.nl is wereldwijd. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Groningen, en we hebben veilinglocaties in Groningen, Heerenveen en Tiel.

Jaarlijks organiseren we honderden veilingen en hebben we wekelijks tienduizenden bezoekers op onze website. Tot onze opdrachtgevers behoren onder andere banken, ondernemers, curatoren, leasemaatschappijen en overheidsinstellingen.

Naast het organiseren van zelfstandige veilingen voor onze opdrachtgevers, organiseren wij ook regelmatig inbreng- en themaveilingen vanaf onze veilinglocaties. Op deze inbreng- en themaveilingen kunnen zowel particulieren als zakelijke klanten goederen aanbieden.

Heeft u vragen of wilt u advies? Neem contact op met onze veilingadviseur of bekijk deze video voor meer informatie

contactpersoon:

Rixt Kiers
Tel: 06-29555931

Adres:
De Hallen 1
9723 TW Groningen
Telefoonnummer:
050-8009120
E-mailadres:
r.kiers@onlineveilingmeester.nl
Website:

Wil je ook lid worden?

Wil je in contact komen met verhuurbedrijven, je naamsbekendheid vergroten en up-to-date blijven over de ontwikkelen in de verhuurbranche? Dan is Verhurend Nederland hét platform om je bij aan te sluiten.