Pol Hoogwerkers B.V.
Over het bedrijf:

Pol Hoogwerkers is gestart in 1996 met het verhuren van hoogwerkers, in de afgelopen 25 jaar hebben wij niet alleen ons hoogwerkerpark uitgebreid maar hebben wij ons specialisme uitgebouwd tot allround materieel verhuurder.
U kunt bij ons terecht voor het huren van hoogwerkers, verreikers, heftrucks, mini rups hijskranen, aggregaten, accommodaties, machines voor de GWW-sector en nog veel meer………
Vanuit onze vestigingen in Hoogeveen (hoofdvestiging) en Alkmaar bedienen wij onze klanten door geheel Nederland en Duitsland.
Onze machines kunt u onbemand maar ook bemand huren, wij hebben ervaren machinisten in dienst die over de juiste papieren beschikken, vraag naar de mogelijkheden.

Een schoon milieu en veiligheid zijn belangrijke aspecten binnen ons bedrijf zo hebben wij een breed gamma aan elektrische en hybride machines in het verhuurprogramma welke geen schadelijke uitstoot hebben en hun steentje bijdragen aan een schoner milieu.
In de opleidingscentrums in Hoogeveen en Alkmaar geven wij specifieke trainingen aan u en uw werknemers zodat men bewust worden met het veilig werken met machines en alle aspecten die daarbij komen, bel 085-27 33 550 of mail: info@pol-hoogwerkers.nl voor meer informatie.
Naast onze verhuuractiviteiten hebben wij een aparte afdeling die zich geheel richt op de in- en verkoop van nieuw en gebruikte machines.
Wij zijn een merk onafhankelijke organisatie zodat wij op wens van de klant altijd een passende machine kunnen aanbieden tegen dealers prijzen.
Kijk op onze website: www.pol-hoogwerkers.nl voor het complete verhuur aanbod of onze actuele voorraad van gebruikte machines.

contactpersoon:

Edwin Pol

Adres:
Buitenvaart 1202
7905 SG Hoogeveen
Telefoonnummer:
085-27 33 550
E-mailadres:
info@pol-hoogwerkers.nl
Website:
PolHoogwerkers

Wil je ook lid worden?

Wil je in contact komen met verhuurbedrijven, je naamsbekendheid vergroten en up-to-date blijven over de ontwikkelen in de verhuurbranche? Dan is Verhurend Nederland hét platform om je bij aan te sluiten.