RECO – uw partner in materieel
Over het bedrijf:

Sinds 1953 uw partner in materieelverhuur en technische dienstverlening
RECO is al ruim 65 jaar dé specialist in het verhuren van materieel aan de Bouw, Rail & Infra, Evenementen en meer. Wij combineren materieelverhuur met technisch advies en aanvullende diensten zoals calculatie, transport en montage. Door deskundig advies van onze specialisten én een uitgebreid productassortiment levert RECO de totaaloplossing voor ieder project. Als familiebedrijf werken we via korte lijnen met persoonlijk contact, zodat we door snel schakelen zekerheid kunnen bieden aan onze opdrachtgevers. Zo gaan wij iedere uitdaging aan als partner in materieel!

Bij RECO huurt u:
-Tijdelijke Huisvesting
-Bouwplaatsinrichting
-Verticaal en Horizontaal Transport
-Ondersteuning
-Steigers incl. steigerbouw-service
-Randbeveiliging
-Energie, Licht en Warmte
-Gereedschap en Machines

(R)ECO Materieel voor een minimale footprint
Wilt u met uw bouwproject of evenement een zo klein mogelijke footprint achterlaten op het milieu? Dan kiest u voor het (R)ECO Materieel in ons assortiment. Hierin vindt u onder andere:

-Hybride aggregaat met zonnepanelen
-Tijdelijke huisvesting met zonnepanelen
-Emissievrije LED lichtmasten
-Vleermuisvriendelijke LED Lampen
-Battery Pack voor aggregaten
-Noise control barriers
-Blauwe Diesel 50

De ontwikkeling van RECO: Materieelverhuur en technische dienstverlening
Sinds 1953 is RECO totaalleverancier in materieelverhuur met vestigingen in Nederland, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk. Door middel van een hechte samenwerking voorzien we vanuit 7 specialistische bedrijven onze opdrachtgevers van een totaaloplossing in materieel. Zo profiteren onze opdrachtgevers van de kracht van RECO.

Maar het draait niet alleen om de verhuur van materieel. Onze opdrachtgevers vertrouwen ook op onze serviceverlening en ons unieke advies op maat. We zijn een dynamisch en slagvaardig familiebedrijf. Dat is wel te zien aan onze historie: in de jaren ’80 was RECO het allereerste materieelverhuurbedrijf in Nederland dat ook technisch advies kon leveren! Ons uitgebreide assortiment, kwalitatieve materieel en persoonlijke benadering maakt RECO uw partner in materieel.

contactpersoon:

Adres:
Hoogewaard 187
2396 AP Koudekerk a/d Rijn
Telefoonnummer:
071 - 341 91 20
E-mailadres:
info@reco.eu
Website:
Reco

Wil je ook lid worden?

Wil je in contact komen met verhuurbedrijven, je naamsbekendheid vergroten en up-to-date blijven over de ontwikkelen in de verhuurbranche? Dan is Verhurend Nederland hét platform om je bij aan te sluiten.