Reco
Over het bedrijf:

Al ruim 65 jaar uw partner in materieelverhuur en technische dienstverlening

RECO is al ruim 65 jaar dé specialist in het verhuren van materieel. Wij combineren materieelverhuur met technisch advies en aanvullende diensten. Door deskundig advies van onze specialisten én een uitgebreid productassortiment leveren wij de totaaloplossing voor ieder project. Als familiebedrijf werken we via korte lijnen met persoonlijk contact, zodat we door snel schakelen, zekerheid kunnen bieden aan onze opdrachtgevers. Zo gaan wij iedere uitdaging aan als uw partner in materieel!

Ons assortiment:

Tijdelijke Huisvesting
Bouwplaatsinrichting
Verticaal en Horizontaal Transport
Ondersteuning
Steiger
Randbeveiliging
Energie, Licht en Warmte
Gereedschap en Machines

Profiteer van de kracht van RECO Holding

RECO Materieelverhuur is onderdeel van de RECO Holding. De holding kent nog 6 andere specialistische bedrijven: RECO Lift Solutions, Eekels Pompen, RECO Solar, BestLed, ABS Trading en RECO Hoist Hire (UK). Door onze krachten te bundelen kunnen we u unieke oplossingen aanbieden. Een onderhoudssteiger met een tijdelijke personenlift van RECO Lift Solutions? Geen enkel probleem. Schakelunits met zonnepanelen van RECO Solar? Regelen we! Zo verschillend als het aanbod van onze bedrijven is, zo uniform zijn onze kernwaarden: Totaaloplossingen met Deskundig advies, geleverd door een Familiebedrijf dat met ruim 65 jaar ervaring Zekerheid biedt!

Contactpersoon:

Rob Reigwein

Adres:
Hoogewaard 187
2396 AP Koudekerk a/d Rijn
Telefoonnummer:
071 - 341 91 20
E-mailadres:
info@reco.eu
Website:
Reco

Wil je ook lid worden?

Wil je in contact komen met verhuurbedrijven, je naamsbekendheid vergroten en up-to-date blijven over de ontwikkelen in de verhuurbranche? Dan is Verhurend Nederland hét platform om je bij aan te sluiten.