Rent a Battery BV
Over het bedrijf:

Profiel

Rent a Battery verhuur mobiele batterijsystemen als alternatief voor vervuilende dieselaggregaten. Wij verhuren deze aan de bouw- en infra, festivals en evenementen of als UPS-noodstroomvoorzining. Ons enthousiaste team staat dagelijks klaar voor haar klanten om schone tijdelijke energievoorzieningen te realiseren. Klantgerichtheid, persoonlijke aandacht en service staan daarbij voorop. Wanneer nodig kunnen we zeer snel schakelen, bij ons geen keuzemenu’s en lange wachttijden.

Draagbare stopcontacten

Onze draagbare batterijen zijn ideaal voor DJ’s, beeld, geluid en verlichting. Ze zijn zeer mobiel en bieden in vele gevallen een prima alternatief voor een dieselaggregaat. De batterijen kunnen worden opgeladen bij ieder 230V stopcontact en kunnen vervolgens overal mee naartoe genomen worden. Ze zijn eenvoudig in te schakelen, en voorzien van displays waarop de batterijstatus kan worden afgelezen. Na het aansluiten van je apparatuur op het stopcontact van de batterij kan je direct genieten van een stille, duurzame bron van energie en vermogen!

Batterijcontainers

Daarnaast verhuren wij slimme batterij-containers voor de grotere stroomvraagstukken. Deze kunnen zowel stand-alone als hybride ingezet worden met bijvoorbeeld een generator of (te kleine) netaansluiting. Het gebruik hiervan leidt tot significante reducties in CO2, NOx en dieselverbruik. Capaciteit en vermogen mogelijk van 57kWh / 45kVA tot maar liefst 1.000kWh / 500kVA.

Onze kernwaarden

Service:  Persoonlijk contact en gericht advies staan bij ons centraal. Ook als u geen energie-expert bent kunnen wij u altijd begeleiden richting de meest gerichte batterij. Dat kan telefonisch of per e-mail.

KwaliteitWij werken alleen met bewezen technologie, die geschikt is voor de gewenste toepassing. Daarbij kiezen we altijd voor A-merken dienstverlening streven wij naar de hoogste kwaliteit op het gebied van advisering, service en transport.

Duurzaamheid Wij streven naar een wereld die 100% draait op hernieuwbare energie. Daarom verhuren we alleen systemen die 100% uit batterijen bestaan. Wanneer er toch een dieselgenerator nodig is bij een project, leveren we die in samenwerking met een van onze betrouwbare partners.

contactpersoon:

Adres:
Van Heekstraat 15
3125 BN Schiedam
Telefoonnummer:
010-3074685
E-mailadres:
info@rentabattery.nl
Website:

Wil je ook lid worden?

Wil je in contact komen met verhuurbedrijven, je naamsbekendheid vergroten en up-to-date blijven over de ontwikkelen in de verhuurbranche? Dan is Verhurend Nederland hét platform om je bij aan te sluiten.