Ritchie Bros.
Over het bedrijf:

Ritchie Bros. werd opgericht in 1958 en is vandaag de dag ‘s werelds grootste industrieële veilinghuis en provider van diverse fleet management services. Het bedrijf biedt haar klanten een volledig pakket van diensten die het kopen en verkopen van materieel, trucks en andere items eenvoudig en belonend maakt. Veel bedrijven uit de internationale materieelverhuur, bouw, landbouw, transport, mijnbouw en andere sectoren optimaliseren hun fleet management met Ritchie Bros., onder andere via:

o Ritchie Bros.: ’s wereldse grootste industrieële veilingen, volledig online en zonder limieten;

o IronPlanet & Marketplace-E: de 24/7 online marktplaats met volledige controle over het verkoopprocess;

o Ritchie Bros. Asses Solutions: de datadriven fleet management tool van Ritchie Bros. met onder andere inventory management systems, webshops, market trends, asset valuator en meer;

o Mascus: de leidende Europese materieeladvertentiewebsite met diverse aanvullende services.

Ritchie Bros. werkt in binnen- en buitenland samen met grote en kleine verhuurbedrijven, en helpt ze o.a. bij het inzichtelijk maken van asset depreciation curves op basis van reeële marktwaarde, advies op maat en de gegarandeerde verkoop aan een wereldwijd koperspubliek. Meer weten? Neem contact op met het Benelux team van Ritchie Bros. via +31(0)168 – 392 200.

contactpersoon:


Marc Janssen

 

Adres:
Mark S Clarkelaan 21, Haven M530, Port of Moerdijk
4761 RK Zevenbergen
Telefoonnummer:
+31(0)168 - 392 207
E-mailadres:
mjanssen@ritchiebros.com
Website:

Wil je ook lid worden?

Wil je in contact komen met verhuurbedrijven, je naamsbekendheid vergroten en up-to-date blijven over de ontwikkelen in de verhuurbranche? Dan is Verhurend Nederland hét platform om je bij aan te sluiten.