Riwal Hoogwerkers B.V.
Over het bedrijf:

Er bestaan generalisten en specialisten. Riwal is een echte specialist. Afgelopen jaren is Riwal uitgegroeid tot expert op het gebied van hoogwerkmaterieel. Hieronder verstaan we: hoogwerkers, verreikers en heftrucks.

Riwal is gespecialiseerd in veilig en efficiënt werken op hoogte en in de afgelopen decennia uitgegroeid tot kennispartner en totaalleverancier.
Naast verhuur, verkoop en onderhoud van hoogwerkers, verreikers en heftrucks, verkoopt Riwal ook eersteklas onderdelen.
Inmiddels is Riwal gevestigd in 15 verschillende landen met een vloot van meer dan 20.000 machines. Een groei die Riwal heeft kunnen realiseren door continu te investeren in mensen, kwaliteit en vernieuwing.

Onze missie is om door de betrokkenheid van onze medewerkers de beste klantervaring te leveren. Daarnaast is veiligheid onze hoogste prioriteit en volgen we nauwgezet een kwaliteits- en veiligheidsbeleid. Zo worden al onze machines na gebruik grondig gecheckt en goed onderhouden. Dit heeft er mede voor gezorgd dat Riwal onder andere ISO 9001 en VCA gecertificeerd is.

Wilt u weten wat wij verder voor u kunnen betekenen? Lees hier meer informatie

contactpersoon:

Bastiaan Snick

Adres:
Galvanistraat 35
3316 GH Dordrecht
Telefoonnummer:
088 – 618 18 88
E-mailadres:
verhuur@riwal.com
Website:
Riwal Hoogwerkers

Wil je ook lid worden?

Wil je in contact komen met verhuurbedrijven, je naamsbekendheid vergroten en up-to-date blijven over de ontwikkelen in de verhuurbranche? Dan is Verhurend Nederland hét platform om je bij aan te sluiten.