Riwal Hoogwerkers B.V.
Over het bedrijf:

Er bestaan generalisten en specialisten. Riwal is een echte specialist. Afgelopen jaren is Riwal uitgegroeid tot expert op het gebied van hoogwerkmaterieel. Hieronder verstaan we: hoogwerkers, verreikers en heftrucks.

Sinds 1968 zijn wij gespecialiseerd in veilig en efficiënt werken op hoogte en in de afgelopen decennia uitgegroeid tot kennispartner en totaalleverancier.
Naast verhuur, verkoop en onderhoud van hoogwerkers, verreikers en heftrucks, verkoopt Riwal ook eersteklas onderdelen en opleidingen. Wij hebben meerdere eigen opleidingscentra met onder meer bedieningsopleidingen en industriële trainingen.

Riwal is actief in 16 verschillende landen en heeft met 8 vestigingen in de BeNeLux een landelijke dekking in Nederland en België. Wereldwijd hebben we een vloot van meer dan 19.000 machines.

Onze missie is om door de betrokkenheid van onze medewerkers de beste klantervaring te leveren.

Daarnaast is veiligheid onze hoogste prioriteit en volgen we nauwgezet een kwaliteits- en veiligheidsbeleid. Zo worden al onze machines voor levering en na gebruik grondig gecheckt en goed onderhouden. Dit heeft er mede voor gezorgd dat Riwal zowel ISO 9001, VCA als OHSAS gecertificeerd is.

Wilt u een korte visuele impressie van Riwal, bekijk dan onze corporate video.

Wilt u weten wat wij verder voor u kunnen betekenen? Lees hier meer informatie

contactpersoon:

Stefan Witte
Stefan Witte Riwal Hoogwerkers

Koen van Steen
Koen van Steen Riwal Hoogwerkers

Adres:
Maxwellstraat 27
3316 GP Dordrecht
Telefoonnummer:
088 – 618 18 88
E-mailadres:
verhuur@riwal.com
Website:
Riwal Hoogwerkers

Wil je ook lid worden?

Wil je in contact komen met verhuurbedrijven, je naamsbekendheid vergroten en up-to-date blijven over de ontwikkelen in de verhuurbranche? Dan is Verhurend Nederland hét platform om je bij aan te sluiten.