RTC Group BV
Over het bedrijf:

RTC Group BV is een toonaangevende verhuurder van industriële persluchtapparatuur. Wij bezitten de grootste verhuurvloot van olievrije centrifugaal compressoren in Europa.
Daarmee bedienen wij klanten die op zoek zijn naar zeer grote hoeveelheden perslucht.

“Compressed Air Beyond Limits”

Naast olievrije compressoren verzorgen wij ook de persluchtconditionering in de vorm van persluchtdrogers, zowel koeldrogers als adsorptiedrogers. Verder verzorgen wij naar behoefte de stroomvoorziening bij onze klanten door de inzet van transformatoren vanaf elk gewenst voltage.

Met meer dan 30 jaar ervaring in compressoren bieden wij oplossingen die uniek zijn in de dagelijkse persluchtmarkt. Of het nu gaat om een technische oplossing of een financiële oplossing, wij geven nooit op bij het oplossen persluchtproblemen en uitdagingen bij onze klanten.
Wij bieden de meest economische persluchtoplossing van de hoogste kwaliteit om de productiviteit van de klant te maximaliseren. Deze projecten voeren wij uit van ontwerp tot realisatie.

contactpersoon:

Henk Uphoff
(Managing Director)

Adres:
De Vuurjuffer 3
9766 PX Eelderwolde
Telefoonnummer:
06-53858217
E-mailadres:
info@oilfree-air.eu
Website:

Wil je ook lid worden?

Wil je in contact komen met verhuurbedrijven, je naamsbekendheid vergroten en up-to-date blijven over de ontwikkelen in de verhuurbranche? Dan is Verhurend Nederland hét platform om je bij aan te sluiten.