Safety Lift B.V.
Over het bedrijf:

Safety Lift / Safety Rent, gevestigd in Leimuiden, heeft onder de naam Hinowa Nederland bekendheid verkregen door het leveren van compacte Hinowa spinhoogwerkers en rupsdumpers. Hinowa groeide door de gedrevenheid en service uit en werd al snel bekend hierdoor. Mede door dit succes afgelopen jaren, zijn het assortiment en diensten nu verder uitgebreid. Het assortiment werd groter en hierdoor werd een keus gemaakt om van naam te veranderen. Meerdere producten worden nu ook aangeboden onder een nieuwe naam “Safety Lift” en is afgelopen jaren in hoogwerkerland ook ondertussen goed ontvangen. “Dezelfde groep mensen onder een andere naam”.

Safety Lift: de naam ontstaan door breder assortiment te bieden
Naast het importeurschap van topmerk “Hinowa“, werd er gericht gezocht naar een breder assortiment en dus andere A-merken. Er was o.a. de vraag ook andere oplossingen te bieden zoals het leveren van schaarhoogwerkers en zelfrijders en diverse modellen autohoogwerkers. Na een uitgebreide selectie werd ervoor gekozen om de merken “Socage” voor de autohoogwerkers, “Airo” voor schaar- en zelfrijders en daarnaast nog het merk “Palazzani” voor de hogere spinhoogwerkers in het leveringsprogramma op te nemen.
Alle gevoerde merken worden onder de naam “Safety Lift” uitgedragen. Uitbreiding met als doel u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Met deze hoogwaardige kwaliteitsproducten en het brede assortiment biedt Safety Lift u nu oplossingen van 4 tot 78 meter werkhoogte.

Koop/Leasing/verzekering of opleiding?
Onze adviseurs en verkopers Gerard Post en Paul van Haestregt zijn elke werkdag bereikbaar voor advies/koop-leaseaanvraag/opleidingen en verzekeringen.
Contactgegevens Gerard Post tel: 06-53933142 of g.post@safetylift.nl
Contactgegevens Paul van Haestregt tel: 06-83235319 of p.vanhaestregt@safetylift.nl

Huren?
Onder de naam Safety Rent biedt Safety Lift u nu ook de mogelijkheid om onze machines in te huren, veelal gebeurt dit vaak door onze verhuurpartners.
Neem contact op met Nils van den Berg 06-51458989 of n.vd.berg@safetylift.nl

Servicegericht
Safety Lift geeft dus niet alleen advies voor verkoop/verhuur/opleidingen/onderhoud en keuringen maar heeft daarnaast natuurlijk een eigen 24/7 uur servicedienst.

contactpersoon:

Gerard Post / Paul van Haestregt
Nils van den Berg

Adres:
Waaier 18
2451 VV Leimuiden
Telefoonnummer:
0172-499297
E-mailadres:
info@safetylift.nl
Website:
Safety Lift

Wil je ook lid worden?

Wil je in contact komen met verhuurbedrijven, je naamsbekendheid vergroten en up-to-date blijven over de ontwikkelen in de verhuurbranche? Dan is Verhurend Nederland hét platform om je bij aan te sluiten.