Scharff Techniek BV
Over het bedrijf:

Over het bedrijf
Scharff Techniek levert al meer dan 38 jaar stoom- en thermische olie-installaties in heel Nederland. Speciaal afgestemd op elke specifieke productie, of dat nu elektrisch of gasgestookt is.

Sinds 5 jaar verhuurt Scharff Techniek elektrische stoomketels. Daarbij richten wij ons op productiebedrijven in de voedingsindustrie, (pharma)chemie, maakindustrie, onderzoekcentra, laboratoria, ziekenhuizen, maar ook universiteiten en opleidingcentra door branches ingericht.

Verhuur elektrische stoomketels
Staat er een tijdelijke productie of een proefopstelling in de planning, maar is uw huidige stoomcapaciteit niet toereikend? Door het huren van onze compacte elektrische stoomketels beschikt u tijdelijk over extra stoom, tot wel 194 kgh. Daarnaast zorgt Scharff Techniek dat u zich bezig kunt blijven houden met hetgeen waar u het beste in bent. Wij verzorgen namelijk het transport, de montage en toebehoren.

Permanente stoominstallatie
Ook voor een permanente stoominstallatie kunt u bij Scharff Techniek terecht. Met een passie voor stoom en thermische olie levert Scharff Techniek ook complete installaties en verzorgen, indien gewenst, het ontwerp en de montage van het gehele net. Daarbij gaat onze betrokkenheid gaat verder dan het alleen het verhuren en verkopen van onze stoomketels. Wij blijven namelijk gedurende het hele proces uw partner voor alles wat het product en het proces te maken heeft.

Levering en Installatie van
• Stoomketels, Stoomgeneratoren en Elektroketels van CERTUSS
• Duurzame elektrische Stoomketels van AB&CO
• Appendages voor (culinaire en schone) stoom en gassen van ADCA Valsteam
• Waterontharders en doseerunits van AQUINA
• Thermische olieketels van INPLAN
• Clean Steam Generators voor schone of pure stoom van STEAMTEC

Bel en vraag naar de mogelijkheden. Laat u verrassen door de kleine opstelruimte en de relatief lage kosten.

contactpersoon:


Bernard Scharff

Adres:
Proostwetering 107 G
3543 AC Utrecht
Telefoonnummer:
030-2410972
E-mailadres:
info@scharfftechniek.nl
Website:

Wil je ook lid worden?

Wil je in contact komen met verhuurbedrijven, je naamsbekendheid vergroten en up-to-date blijven over de ontwikkelen in de verhuurbranche? Dan is Verhurend Nederland hét platform om je bij aan te sluiten.