Set in Motion / Attractieverhuur Tim Tom B.V.
Over het bedrijf:

ATTRACTIEVERHUUR TIMTOM, UW BETROUWBARE VERHUURDER
Attractieverhuur TimTom heet u welkom! Voor een volledig aanbod Attractieverhuur bent u bij ons op het juiste adres, wij hebben voor elk evenement en elke behoefte een breed assortiment aan attracties. Wij verhuren attracties voor (kleine) kinderen en volwassenen, het grootste gedeelte van onze attracties is zelfs geschikt voor jong en oud. Offertes maken wij op maat in overeenstemming met u en u heeft altijd binnen 12 uur antwoord. Wij nemen graag de tijd om een juist advies uit te brengen op uw vraagstukken.

DE KWALITEIT VAN ATTRACTIEVERHUUR TIMTOM
Om u veilige materialen te kunnen bieden, werken wij uitsluitend met de beste kwaliteit. Onze zeskamp materialen zijn uitsluitend van Nederlandse bodem en zijn altijd voorzien van een keuring. Wilt u zelf zorgdragen voor de op- en afbouw dan bieden wij u gebruiksvriendelijke instructieboeken. Onze instructeurs zijn goed geïnstrueerde mankrachten. Zij gaan verantwoord met klanten en deelnemers van attracties om. De spontaniteit en het enthousiasme van de TimTom Crew is een eigenschap die op elk evenement gewaardeerd wordt. Onze mensen zullen zich inzetten om uw evenement te doen slagen. Gewend aan werken met uiteenlopende doelgroepen, kunnen wij ons aanpassen aan de omgeving.
GROOTS IN ZESKAMP, PASSEND VOOR ELK BUDGET
Naast de ondersteuning die nodig is om uw evenement, zeskamp of activiteit te doen slagen, bieden wij een breed assortiment aan attracties. Om ons te onderscheiden zijn wij ons bezig gaan houden met het bedenken en ontwikkelen van attracties. Enkele creaties die vallen onder het TimTom label zijn de Dizzy Spin, The Striker, The Wall en onze grootste creatie is de Multi Sky Swing. Onze creativiteit is in deze (zeskamp) spelkussens visueel geworden. Met een ruim assortiment aan stormbanen, hebben wij enkele unieke exemplaren. Een aantal voorbeelden hiervan zijn de TimTom Stormbaan, Crazy Race Stormbaan, Stormbaan XXL, en Ultimate Stormbaan (90M). Echte TimTom Originals!

VERSCHILLENDE TOP ATTRACTIES, ALLEMAAL TOPPERS
Met verscheidene top attracties plezieren wij vele evenementen. Salto’s op een hoogte van 8 meter kan met onze Bungee Trampolines. Klim naar de top met onze 9m mobiele klimwand. Creëer een battlefield met de gebruiksvriendelijke Lasergame of vermaak de allerkleinsten in de speelstructuur. Botsend in de Bumperballen of lopen over het water in de Aquaballen. Of toch liever dansen op onze Dance Pads.

UNIEKE DESIGN FULL-COLOR SPRINGKUSSENS
Onze lijn springkussens is uniek en alleen te huur bij Attractieverhuur TimTom. Met full-color designs en speelobjecten in de springkussens maken wij het thema tastbaar. Wij brengen u iets unieks voor een betaalbare prijs.

VOOR HET HUREN VAN ATTRACTIES, HEBBEN WIJ ONDERSTEUNING GEBODEN AAN:
• Zeskampen
• Buurtfestivals
• Bedrijfsevenementen
• Teambuildings evenementen
• Beurzen
• Jaarmarkten
• Braderieën
• Attractieparken
• Familiedagen
• Sportstimuleringsevenementen
• Kinderfeestjes
• Eigen initiatieven

contactpersoon:

Frank Meijer
Frank Meijer Set in Motion


Adres:
Westlandseweg 14A
2291 PG Wateringen
Telefoonnummer:
06 24 65 65 94
E-mailadres:
info@attractieverhuurtimtom.nl
Website:
LOGO attractieverhuur TimTom

Wil je ook lid worden?

Wil je in contact komen met verhuurbedrijven, je naamsbekendheid vergroten en up-to-date blijven over de ontwikkelen in de verhuurbranche? Dan is Verhurend Nederland hét platform om je bij aan te sluiten.