Spapens Verhuur
Over het bedrijf:

Wij zijn Spapens Verhuur, gelegen in Ulicoten een klein dorpje kort tegen de Belgische grens, tussen Breda en Tilburg in.
Ons verhuurassortiment is breed en breid zich steeds meer uit. Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf dat blijft vooruitdenken, en snel kan schakelen.

Ons streven is de juiste service te bieden en u voor iedere klus te kunnen helpen aan de juiste machines. Wij hebben de juiste materialen en de benodigde uitleg hierbij, wij helpen u graag uw klus te klaren, en denken graag met u mee voor de beste huuroplossing.
Heb je iets nodig voor je verbouwing, of in de tuin, machines voor langdurige huur op een werk, of depot? Zowel professionals als particulieren kunnen bij ons terecht. Wij verhuren ook bemand, dus durft u de klus toch niet zelf aan informeer dan naar bemand verhuren.

Ook als er een feestje of evenement is kunt u bij ons terecht, wij kunnen u aan bijna alle materialen voor het perfecte feestje voorzien. Van toiletwagen tot springkussen, van decoratie tot statafel. Dit kan ook op locatie geleverd worden, wat voor de klant gemakkelijk kan zijn. We proberen om u hierin zoveel mogelijk te ontzorgen. Zodat u meer tijd heeft om van uw feest te kunnen genieten. In onze evenementen zul je niet snel de standaard materialen vinden, wij vinden het juist leuk om net iets anders aan te kunnen bieden.

Wij werken zelf ook graag met een machine die goed werkt en schoon is, dat wil toch iedereen. Service en kwaliteit vinden wij belangrijk. Al onze producten zijn ook gekeurd en worden goed onderhouden. Deze kunnen ook door ons zusterbedrijf worden verkocht. Spapens Machinehandel zit onder hetzelfde dak, waardoor verkoop van materialen ook makkelijk kan.
Hierdoor blijft onze doorloop van materialen in de verhuur jong.
Bij ons bent u klant, geen nummer. Wij vinden goed contact met klanten belangrijk. Als de klant tevreden is zijn wij dit ook.

contactpersoon:

Jasper Spapens

Adres:
Baarleseweg 16
5113 TA Ulicoten
Telefoonnummer:
013-5199501
E-mailadres:
info@spapensverhuur.nl
Website:

Wil je ook lid worden?

Wil je in contact komen met verhuurbedrijven, je naamsbekendheid vergroten en up-to-date blijven over de ontwikkelen in de verhuurbranche? Dan is Verhurend Nederland hét platform om je bij aan te sluiten.