Speels Gemak
Over het bedrijf:

Speels gemak is opgericht in 2013. Na ups en downs binnen het bedrijf Speels Gemak staat het vanaf 2022 onder leiding van Marnix Stams. In 2024 heeft het nu een eigen entiteit en is afgesplitst van BSW Rotterdam.

Eind in 2022 heeft hij een grote opruiming gedaan waardoor Speels Gemak de weg is ingeslagen naar vernieuwing en focus gelegd wordt op kwaliteitsbeleving.

Speels Gemak is een maatschappelijk verantwoorde onderneming, met oog voor duurzaamheid en inclusiviteit. Wij werken onder meer met mensen met onderschat potentieel die bij ons ruimte, kansen en begeleiding krijgen. Naast dat we een opslagmagazijn hebben. Hebben we ook een werkplaats waren we eigen spellen maken. Deze vindt je onder andere terug in ons uitleen assortiment. Dit assortiment maakt ons uniek in Rotterdam en omstreken.

Wij zijn er voor iedereen: verenigingen, stichtingen, scholen, bedrijven en particulieren. Speels Gemak zorgt altijd voor een bijzondere beleving, zonder de veiligheid uit het oog te verliezen.

Aangepast aan de jaargetijden zijn er extra mogelijkheden, zoals waterattracties in de zomer en kunststof schaatsbanen in de winter. Maar we hebben natuurlijk nog veel meer, bekijk dit op onze website.

contactpersoon:


Marnix Stams

Adres:
Sportlaan 77
3078 WR Rotterdam
Telefoonnummer:
010-8200982
E-mailadres:
verhuur@speelsgemak.nl
Website:

Wil je ook lid worden?

Wil je in contact komen met verhuurbedrijven, je naamsbekendheid vergroten en up-to-date blijven over de ontwikkelen in de verhuurbranche? Dan is Verhurend Nederland hét platform om je bij aan te sluiten.