’t Hekeltje
Over het bedrijf:

’t Hekeltje Verhuur
Steeds meer bedrijven, maar ook particulieren doen voor hun evenementen en festiviteiten een beroep op de jarenlange ervaring van ’t Hekeltje Verhuur als het gaat om de verhuur van alle mogelijke soorten party- en horecabenodigdheden en luxe partytenten.
Ruim 50 jaar zijn wij actief als verhuurder voor party & event en tentenverhuur. Doordat wij steeds op zoek zijn naar nieuwe producten en toepassingen groeit ons assortiment met de dag.
‘t Hekeltje Verhuur is gespecialiseerd in maatwerk als het gaat om bijvoorbeeld tenten, podiumbouw (ook met overkapping) etc.. Maar ook de inrichting van deze tenten of bijvoorbeeld uw bedrijfshal kunt u aan ons toevertrouwen.

Ons gemotiveerde en servicegerichte op- en afbouw team zorgt op locatie voor een zorgvuldige uitvoering van uw wensen. Wat u ook van plan bent, schakel met een gerust hart ‘t Hekeltje Verhuur in.

contactpersoon:

Dick Oud

Arthur Hopman
Hopman Hekeltje

 

Adres:
Robbenkoog 29
1822 BA Alkmaar
Telefoonnummer:
072-5112704
E-mailadres:
info@hekeltje.nl
Website:

Wil je ook lid worden?

Wil je in contact komen met verhuurbedrijven, je naamsbekendheid vergroten en up-to-date blijven over de ontwikkelen in de verhuurbranche? Dan is Verhurend Nederland hét platform om je bij aan te sluiten.