TSR Group OY
Over het bedrijf:

TSR Group OY is een innovatieve, Finse fabrikant van LED verlichtingssystemen voor de bouwsector.

Hun recente innovatie Worklite ™ is een eigen ontwikkeling, die in 2012 gerealiseerd werd in samenwerking met het verhuurbedrijf Cramo, en die zeer populair is bij aannemers, onderhouds- en verhuurbedrijven in heel Europa vanwege haar unieke eigenschappen.

Worklite ™ is een robuuste, onderhoudsvrije en energiebesparende LED werfverlichting met lange levensduur die speciaal ontwikkeld werd voor gebruik in de bouw en de verhuur.

Deze verlichting is gebouwd om lang mee te gaan en is bestand tegen harde schokken en trillingen op de werkplek. De duurzame en mechanisch duurzame LED-lichtbron maakt het mogelijk een project van vijf jaar af te ronden zonder de lichtbron eenmaal te veranderen.

WorkLite ™ kan zelfs de meest uitdagende werkplek belichten, omdat het licht precies wordt gericht waar het nodig is, zonder een enkele lichtstraal te verspillen.

contactpersoon:

Johan Houbart
Johan Houbart TSR Group OY

Adres:
Dorpsstraat 163a
BE-8340 Damme
België
Telefoonnummer:
0032-473607210
E-mailadres:
info@ebucon.be
Website:
TSR Group_Worklite

Wil je ook lid worden?

Wil je in contact komen met verhuurbedrijven, je naamsbekendheid vergroten en up-to-date blijven over de ontwikkelen in de verhuurbranche? Dan is Verhurend Nederland hét platform om je bij aan te sluiten.