Verhuurbedrijf Zuid-Holland B.V.
Over het bedrijf:

Verhuurbedrijf Zuid-Holland BV

Verhuurbedrijf Zuid-Holland beleverd bedrijfs- en partycateraars, vanuit een zeer goed toegeruste, centraal gelegen locatie, met vrijwel alle zaken die nodig zijn voor kleine- of grootschalige events. Een zeer uitgebreid assortiment glaswerk, servies, meubels, en keukenapparatuur staat ter beschikking van onze klanten.
Passie voor kwaliteit is bij ons geen loos begrip. Wij bewijzen onze klanten elke dag opnieuw dat Verhuurbedrijf Zuid-Holland op alle fronten staat voor een perfecte afhandeling van orders. Stipte levering, brandschone materialen, enorme voorraden en een hoog gewaardeerde service. Klanten beloonden ons onlangs met een tevredenheidsscore van een 8,9. Daar zijn al onze gemotiveerde medewerkers uiteraard trots op.
Naast de reguliere verhuur kent Verhuurbedrijf Zuid-Holland nog 2 specialistische afdelingen:

VZH Events

Deze specialistische afdeling staat eventorganisaties met raad en daad bij, waarbij de kennis van onze specialisten actief wordt ingezet. Onze werkwijze wordt door veel klanten gewaardeerd en heeft al geleid tot concrete kostenbesparingen dan wel in een efficiënter verloop van het project..

VZH Keukens

Het ontwikkelen en opbouwen van tijdelijke keukens vereist specialistische kennis. Wij raden al onze klanten aan, ons al bij de inventarisatiefase te betrekken. Dit voorkomt vaak teleurstellingen achteraf en biedt de mogelijkheid om in veel gevallen de gehele procesgang flink te versnellen.

Verhuurbedrijf Zuid-Holland is gecertificeerd voor kwaliteitsmanagementsysteem ISO 9001:2008, milieumanagement-systeem ISO 14001:2004 en veiligheidsmanagementsysteem VCA* versie 2008/5.1. Daarnaast beschikt Verhuurbedrijf Zuid-Holland over de MVO-verklaring MVO-wijzer versie1: fase 1.

contactpersoon:

Eric Groenendijk
Piet Jan Olthof

Adres:
Zuidbaan 410
2841 MD Moordrecht
Telefoonnummer:
0182-303200
E-mailadres:
info@verhuurbedrijfzuidholland.nl
Website:
Verhuurbedrijf Zuid-Holland

Wil je ook lid worden?

Wil je in contact komen met verhuurbedrijven, je naamsbekendheid vergroten en up-to-date blijven over de ontwikkelen in de verhuurbranche? Dan is Verhurend Nederland hét platform om je bij aan te sluiten.