Verhuurwinkel.nl
Over het bedrijf:

Verhuurwinkel.nl is een online verhuurbedrijf, alles wat ze verhuren wordt gratis minimaal één werkdag voor de huurdatum aan huis bezorgd en de werkdag erna weer kosteloos opgehaald.
Bezorg en haalservice is gratis in héél Nederland, ongeacht het huurbedrag. Dus of je nu een losse draadloze draadloze microfoon, een portofoon set of 2000 silent disco hoofdtelefoons nodig hebt de bezorg- en haalservice is gratis.

Een groot deel van het assortiment kan ook worden opgehaald bij een van de vele afhaalpunten, zogeheten pick up points.

Een offerte opvragen is niet nodig, de tarieven staan online en je betaalt geen borg. Je kunt zelf de voorraad inzien en eenvoudig online een reservering plaatsen net als in een webshop.

Verhuurwinkel.nl verhuurt met name kleinschalige technische artikelen, denk bijvoorbeeld aan een beamer,  karaoke set, silent disco set of rookmachine maar ook producten in een heel ander segment zoals een levensreddende hart defibrillator (AED), portofoons of een bank-tapijtreiniger.

Verhuurwinkel staat bekend om 3 belangrijke pijlers:

1. We helpen klanten zoals we zelf ook geholpen willen worden, geen doorkiesnummers, geen lange wachttijden, de beste telefonische bereikbaarheid. En in plaats van een klantnummer vraagt onze klantenservice eerst naar je naam!

2. Onze prijzen zijn altijd inclusief gratis bezorg en haalservice, waar je ook woont in Nederland.
Liever afhalen? Dan leggen we het voor je klaar op een punt bij jou in de buurt.

3.  We rekenen géén borg, we vertrouwen onze klanten dat ze er netjes mee om gaan zoals de klant ons vertrouwt om bij ons te huren.

Neem eens een kijkje op Verhuurwinkel.nl

contactpersoon:

Adres:
Verhuurwinkel.nl levert landelijk
Telefoonnummer:
085-2500187
E-mailadres:
info@verhuurwinkel.nl
Website:

Wil je ook lid worden?

Wil je in contact komen met verhuurbedrijven, je naamsbekendheid vergroten en up-to-date blijven over de ontwikkelen in de verhuurbranche? Dan is Verhurend Nederland hét platform om je bij aan te sluiten.