VM Materieel B.V.
Over het bedrijf:

Wij zijn VM Materieel B.V. en verhuren steigers en toebehoren aan aannemers. Een kleine greep uit de materialen en diensten we wij kunnen aanbieden.
Verhuur van :

  • Tube-lock steigermateriaal inclusief alle toebehoren
  • Bouwliften
  • Ruwterreinheftrucks
  • Mobile torenkraan

Bij VM Materieel vindt u altijd het nodige bouwmateriaal voor uw nieuwe project. Onze ervaring leert dat door persoonlijk contact en korte lijnen we snel het juiste materiaal op de juiste plek krijgen. Hierdoor kunnen wij scherpe tarieven hanteren.

Wij kunnen u adviseren welk materiaal het best gebruikt kan worden. Daarnaast wordt ook de klantgerichte service niet vergeten: huurt u bij ons steigermateriaal, dan kunnen wij ook de bouw van de steiger verzorgen. Zo nemen wij u alle zorgen uit handen wanneer het gaat om steigerhuur.

Materiaal leveren wij met eigen vervoer en wordt gelost met onze verreiker. We zijn daarom zeer flexibel in het laden/lossen en kunnen op plaatsen komen waar normaal een kraan voor nodig is. Mocht er toch een (autolaad)kraan nodig zijn of heeft u andere hijswerkzaamheden? Ook hiervoor hebben wij de mogelijkheid om die voor u te verzorgen.

Heeft u een bouwlift nodig bij de steiger? We zijn specialist in het verhuren van veilige en efficiënte bouwliften. We zijn gecertificeerd en plaatsen de bouwlift zelf.

We weten als geen ander om te gaan met logistieke uitdagingen. Het hijsen van bouwmateriaal naar moeilijk bereikbare plekken, het plaatsen van grote constructies of hijshulp bij calamiteiten, wij helpen u graag verder.

Daarnaast kunnen wij ook het transport op de bouwplaats voorzien. We hebben meerdere ruwterrein heftrucks tot onze beschikking. Deze zijn te huur met of zonder machinist.

Kunnen wij iets voor u betekenen of wilt u meer informatie over het huren van steigermateriaal, transport, bouwliften, of een ruwterreinheftruck? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via info@vmmaterieel.nl of kijk op onze website www.vmmaterieel.nl

 

contactpersoon:

René de Ruijter

Adres:
Hakgriend 8Z
3371 KG Hardinxveld-Giessendam
Telefoonnummer:
06-29536658
E-mailadres:
info@vmmaterieel.nl
Website:

Wil je ook lid worden?

Wil je in contact komen met verhuurbedrijven, je naamsbekendheid vergroten en up-to-date blijven over de ontwikkelen in de verhuurbranche? Dan is Verhurend Nederland hét platform om je bij aan te sluiten.