ZHE Trading
Over het bedrijf:

ZHE Trading B.V. is officieel importeur van Hyundai Material Handling (vorkheftrucks & warehousemachines) voor de Nederlandse markt. Met de constante focus op kwaliteit, betrouwbaarheid en klanttevredenheid is ZHE Trading B.V. al ruim 40 jaar actief op de intern transport markt.

ZHE Trading B.V. is dé specialist als het gaat om heftrucks, met een specifieke focus op het ondersteunen van dealers en verhuurbedrijven. Als betrouwbare partner begrijpen we de unieke uitdagingen waarmee deze bedrijven te maken hebben en bieden we op maat gemaakte oplossingen die de efficiëntie van hun activiteiten verhogen. Bovendien streven we ernaar om verhuurbedrijven te ondersteunen met snelle en efficiënte service, zodat ze hun klanten zonder onderbrekingen kunnen bedienen. Van regelmatig onderhoud tot snel beschikbare vervangingsonderdelen: we begrijpen de eisen van de verhuurbranche.

Bij ZHE Trading B.V. gaan we verder dan het leveren van heftrucks; we streven ernaar om waardevolle partnerschappen op te bouwen die de groei en het succes van dealers en verhuurbedrijven ondersteunen. Samen creëren we een sterke en duurzame toekomst in de wereld van heftruckdistributie en verhuur.

ZHE Trading B.V. levert vorkheftrucks met hefvermogen van 1.500kg t/m 30.000kg in zowel verbrandingsmachines (LPG en diesel) en elektrische machines. Naast de lijn aan vorkheftrucks bestaat het assortiment warehousemachines o.a. uit elektrische stapelaars en palletwagens.

Meer online informatie over het gehele productaanbod treft u ook altijd terug op www.nieuweheftruckkopen.nl of neem direct contact op met één van de specialisten voor een persoonlijk advies op maat.

contactpersoon:

Julian Vissers
06-81154333

Adres:
Potenblokseweg 4
4794 RM Heijningen (gem. Moerdijk)
Telefoonnummer:
0168-467467
E-mailadres:
julian@zhe.nl
Website:

Wil je ook lid worden?

Wil je in contact komen met verhuurbedrijven, je naamsbekendheid vergroten en up-to-date blijven over de ontwikkelen in de verhuurbranche? Dan is Verhurend Nederland hét platform om je bij aan te sluiten.